Hvordan du tilslutter en MP3-afspiller til en hjemmebiograf

May 9

Hvordan du tilslutter en MP3-afspiller til en hjemmebiograf

Apple iPods og lignende MP3-afspillere er designet til at blive spillet sammen med andre produkter, fra docking-porte til højttalere, så du kan afspille dem derhjemme. De fleste MP3-afspillere har tilslutning stik til at tilslutte op til din computer eller et sæt hovedtelefoner. Du kan bruge dem til at oprette forbindelse til en hjemmebiograf-system. Detaljerne afhænge af A / V receiver og på de særlige behov i din MP3-afspiller, men med en lille detektiv arbejde, bør du kunne udlede præcis, hvad du har brug for.

Instruktioner

• Undersøge A / V receiver i hjemmebiografsystemet til forskellige forbindelser til brug med din MP3-afspiller. Ideelt set vil det have en USB-port, som er tynde og rektangulære, og svarer til den samme port på din computer. Hvis ikke, derefter kigge efter et sæt af RCA-jackstik. De vil blive taget op og rundt, og kommer i grupper på tre: gul for video signalet, rød for den rigtige lyd signal og hvid til venstre lydsignalet.

• Køb et tilslutningskabel kan tilsluttes hjemmebiografsystemet MP3-afspiller. Hvis dit system har en USB-port, kan du bruge det tilslutningskabel, der fulgte med MP3-afspiller. Hvis ikke, kigge efter et crossoverkabel ligner en mandlige stereo ministik i den ene ende og et sæt af mandlige RCA-kabler (kodet gul, rød og hvid) på den anden. Du kan købe dem i enhver elektronikforretning på udbuddet såsom Radio Shack, og Apple butikker sælger dem for deres iPod MP3-afspillere. (De kan også findes med visse ældre videokameraer for at tilslutte kameraet til TV.)

• Slukke MP3-afspilleren og tilslutte kablet til det. Hvis du bruger Tilslut kablet, der fulgte med det, går det i tynd rektangulær stikket i bunden af MP3-afspilleren. Hvis du bruger en RCA krydskabel, skal det gå med samme stikket du brug for hovedtelefoner eller øre knopper.

• Tilslut anden enden af kablet til det relevante stik på A / V-modtager. Hvis du bruger RCA-kabler, modtagerens stikkene skal have en "I" eller "Input" etiket, samt en mere specifik etiket hjælper dig med at identificere komponenten (f.eks "DVD" eller "Kabel").

• Drej på A / V receiver og de øvrige komponenter i dit stereoanlæg. Tryk på knappen på den forreste svarer til etiketten på indgangsstikkene tilsluttet MP3-afspiller.

• Tryk på knappen på MP3-afspiller, gør det muligt at afspille på en hjem teater ordning. Nogle MP3 spillerne ikke har denne mulighed, i hvilket tilfælde du kan springe dette trin. Du bør nu være i stand til at lytte til musik eller se film på din MP3-afspiller gennem dit hjemmebiografsystem.

Tips & advarsler

  • Nogle selskaber sælger deres eget mærke af connector kabler designet til at knytte en MP3-afspiller til en hjemmebiograf. Før du køber dem, Sørg for din MP3 og en / V-receiver har kompatible stik for dem.
  • Visse typer af Apple iPods er lidt tricky, når vi skal koble op RCA-kabler. I stedet for tilslutning af kabler til stikkene i samme farve, skal du skifte dem lidt rundt: det gule kabel går i det hvide stik, det røde kabel går i gul-stikket og den hvide kabel går i rød-stikket. Hvis du bruger en iPod og forbindelserne synes ikke at arbejde, så prøv denne konfiguration i stedet.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com