Jeep Cherokee kølevæske lækage

December 18

Jeep Cherokee kølevæske lækage

Afhængig af modelår har Jeep Cherokee nogle svage punkter hvor kølervæske lækager er tilbøjelige til at forekomme. De tidligere modeller har flere problemer med kølervæske lækager, men alle Jeep cherokesere er modtagelige for dette spørgsmål.

Lukkede kølesystemer

Lukket kølesystem, som blev brugt på den Jeep Cherokee mellem 1987 og 1991, påberåbt sig en pres flaske snarere end en konventionel radiator med en fælles landbrugspolitik. Disse plastflasker er berygtet for revner og utætte kølervæske. 1992 og senere modeller af Cherokee erstattede Jeep problem-liggende tryk flaske med en standard radiator.

Radiator hjørner

De nederste højre og venstre hjørner af radiator i modeller produceret efter 1992 er udsat for snavs oprustning på grund af radiator rammeposition. Det er vanskeligt at rengøre radiator med en haveslange på grund af sin beliggenhed; Derfor er svigt i disse områder fælles.

Lavere Radiator slange

De nederste radiator slange, ofte forsømt under rutinemæssige service kontrol og vedligeholdelse, er en fælles problemer punkt for kølervæske lækager. Du bør undersøge tilstanden af denne slange hver par måneder og straks erstatte når det ser slidte eller små revner begynder at dukke.

Forsvinder kølervæske

Hvis din Jeep Cherokee er tidskrævende kølervæske, men du kan ikke finde en lækage, er det muligt toppakning har blæst. Kontroller olien og sørg for der er ingen kølervæske. Hvis der er, ikke køre bil, indtil toppakning er blevet erstattet.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com