Hvordan kan jeg indsætte et ord i et eneste dokument, læse?

May 10

Hvordan kan jeg indsætte et ord i et eneste dokument, læse?

Hvis du vil indsætte et ord i et skrivebeskyttet dokument i Microsoft Word, skal du først stoppe dokumentbeskyttelse. Dette betyder, at du skal fjerne dokumentets read-only status. Når du indsætter i word, kan du genaktivere dokumentbeskyttelsen ved re mærkning dokumentet som skrivebeskyttet. Ikke alle skrivebeskyttede dokumenter er beskyttet af adgangskoder, men hvis dokumentet kræver en adgangskode til at fjerne sin status som skrivebeskyttet, så du skal kende adgangskoden for at redigere dokumentet. Hvis dokumentet har en redigering password og du ikke kender adgangskoden, kan du indsætte et word.

Instruktioner

1 Klik på fanen "Oversigt" på båndet i Microsoft Word.

2 Klik på knappen "Begrænse redigering" yderst til højre på båndet. Dette vil opdrage "Begræns formatering og redigering" panel.

3 Klik på knappen "Stop beskyttelse" nederst i panelet.

4 Indtast adgangskoden i boksen "Fjern dokumentbeskyttelse", hvis det kræves, og klik derefter på "OK". Hvis dokumentet ikke har en adgangskode til redigering, plejer denne boks poppe.

5 Klik i teksten i dokumentet, hvor du vil indsætte ordet. Skriv det ord, du vil indsætte.

6 Klik på "Ja, Start håndhævende beskyttelse" i bunden af panelet "Begræns formatering og redigering".

7 Skriv adgangskoden igen, i begge felter "Begynde at håndhæve beskyttelse" dialogboksen, og klik derefter på "OK". Hvis dokumentet har ingen adgangskode, så bare Klik på "OK," så felterne password tomt.

8 Klik på "X" i øverste højre hjørne af panelet "Begræns formatering og redigering" for at lukke opgaveruden.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com