Hvordan du genopbygger en Kawasaki Master Cylinder

July 1

Hvordan du genopbygger en Kawasaki Master Cylinder

Dine Kawasaki motorcykel er afhængig af et velfungerende hovedcylinder at generere og sende den hydrauliske kraft, der driver sin bremser. En utætte eller beskadigede hovedcylinder vil mindske denne hydraulisk kraft, at reducere de bremsning kapaciteter af motorcyklen betydeligt. Komplet udskiftning af den hovedcylinder er den letteste metode, men det er også meget dyrere. Som alternativ kan kan genopbygge hovedcylinder med nye interne dele gøres, relativt nemt og billigt.

Instruktioner

• Skru forbremse hovedcylinder flydende reservoir og afløb bremsevæske ved hjælp af en håndpumpe. Fjern den forreste hovedcylinder fra motorcyklen. Bruge en topnøgle til skru den hovedcylinder monteringsbolte og trække hovedcylinder fra styret. Bruge en 14-mm skruenøgle til at Skru banjo bolt fra slutningen af den hovedcylinder og trække ud linjen bremse. Tillade enhver resterende bremsevæske at dræne over i en beholder og tørres straks med en ren butik håndklæde.

• Demontere den hovedcylinder. Ved hjælp af et par tænger, løsne de flydende reservoir spændebånd og trække reservoir fra den master cylinder. Fjerne reservoir stikket på hovedcylinder, ved hjælp af et par af seegerringstænger for at fjerne den indre låseringen bag det stik ydre seal cover. Træk stikket, forsegle cover og inderste O-ring ud af den hovedcylinder.

• Find støvdæksel og push rod under bremsehåndtaget. Fjerne bremsehåndtagets lock møtrikken med en 10 mm skruenøgle og skru håndtaget pivot bolt med en flad skruetrækker. Trække bremsehåndtaget fra den master cylinder. Træk støvdækslet og push rod ud af den hovedcylinder. Fjerne den indre låseringen med et par af seegerringstænger og træk stemplet ud af den hovedcylinder. Straks tørre væk eventuelle resterende bremsevæske med en ren butik håndklæde.

• Ren hovedcylinder boliger med bremse rengøring spray og en blød børste. Fjerne hvilken som helst snavs oprustning på de indre og ydre overflader af den hovedcylinder og tør efter med en ren butik håndklæde.

• Indsæt et nyt stempel i den hovedcylinder og sikre det med en ny låseringen. Indsæt den oprindelige push rod i den hovedcylinder og dække det en ny støvdæksel. Vedhæfte bremsehåndtaget, indsætte og stramme omdrejningspunkt bolt med en flad skruetrækker. Skrue spændemøtrikken på plads og stram med en 10 mm skruenøgle.

• Forberede installationen flydende reservoir-stik. Placere en ny ydre seal dækslet over stikket og erstatte den inderste O-ring. Sæt stikket i hovedcylinder og sikkert det på plads med en ny O-ring.

• Vedhæfte den flydende reservoir til master cylinder. Ved hjælp af et par tænger til at løsne den reservoir spændebånd, skub slangen på den hovedcylinder stik. Erstatte den reservoir gummi membran.

• Geninstallere hovedcylinder på den motorcykel styr, bruge en topnøgle til, og spænd den hovedcylinder monteringsbolte. Vedhæfte bremsetryk til hovedcylinder, ved hjælp af en 14-mm skruenøgle til at stramme banjo bolt.

• Fyld den hovedcylinder reservoir med friske DOT3 bremsevæske og bløder bremse kredsløb, indtil den luft fanget inden for bremsetryk er blevet fjernet.

Tips & advarsler

  • Bremsevæske er et opløsningsmiddel og vil skade din Kawasaki motorcykel malede overflader. Dække alle malede overflader med et håndklæde før begynder projekt for at beskytte dine Kawasaki motorcykel finish.
  • Bære handsker, når du arbejder med bremsevæske at forhindre hudirritationer eller kemiske forbrændinger.
  • Har arbejdet udført på et autoriseret Kawasaki servicecenter, hvis du ikke føler at du korrekt kan udføre denne opgave.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com