Fejlfinding BMW dørlåse

January 31

Sikringsskabet

Alle moderne BMW biler bruger en elektrisk låsesystem. Mest almindeligt, er en blæst fuse synderen med problematisk låse. Generelt sikringsboksen ligger nedenunder den venstre højttaler på førerens side, men nogle modeller er forskellige. Konsultere din manual til pin punkt som fuse tilsluttes som låse. For eksempel, hvis din har problemer med front dørlåse, manualen vil fortælle dig hvilke fuse forbinder til front dørlåse og vil det være sikringen skal udskiftes. Da nye sikringer kun koste omkring $4 et stykke, så bør dette altid være det første sted at lede.

Central lås modul

At være en luksusbil er næsten alt om BMW edb. Hvis du har flyttet forbi sikringsboksen og du stadig har problemer er det tid til igen trække sig ud din manual og find den centrale lås modul. Den centrale lås modul er en lille computer, der kommunikerer med gas dørlåse, kuffert låse og som godt som dørene. Hvis du oplever problemer med stammen og gas tank, kan centrale lås modul være problemet. Look for løs, udsatte eller sammenfiltrede ledninger rundt denne computer.

Brudt motorer

Hvis du oplever problemer med kun en dørlås og de andre fungerer fint, er lås motor mest sandsynligt brudt. Det er vigtigt at fastsætte brudt lås motor lige væk, fordi det kan forårsage shorts i sikringsboksen. En kort lunte kan derefter medføre andre funktionsfejl.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com