Rengøring instruktioner til en Honda Generator karburator

September 8

Rengøring instruktioner til en Honda Generator karburator

Honda bærbare benzin-drevne generatorer til både hjem og arbejde programmer alle bruger den kraftfulde Honda kommercielle OHV (overhead valve) motor. Lejlighedsvis, som med enhver benzin og luft motor, karburator på Honda OHV motor vil kræve nogle vedligeholdelse til at rense ud nogen bebyggede aflejringer af snavs, værftet snavs og olie-baserede kontaminanter. Nogen af disse stoffer kan foul karburatoren og føre til at reducere gas og luft flow til motor og reduceret hestekræfter eller tendenser til stall og stoppe. Rengøring af karburator betyder først få adgang og derefter fjerne noget skadeligt for motorens betalingssystemernes smidige funktion.

Adgang til karburatoren

Før adgang til karburatoren, Husk at rå benzin føjes direkte til karburator manifold. Den første ting at gøre er så slukke gassen. Der er to måder at gøre dette: bruge en klemme til knivspids brændstof linje (en gummislange fra benzintank til karburator fuel indtagelse montering) eller afbryde slangen helt. Dette gøres nemt bruge tænger til greb slangen klemme, løsne og fjerne slangen fra montering. Derefter dræne gas i en godkendt EPA beholder og Gem for at genbruge senere.

Karburator på Honda kommercielle OHV motor er lige bag luftfilteret. Fjern luft-filter dæksel og fjern luftfilter. Er monteringsskrue bag filteret. Fjern dette og luft filter boliger vil komme ud.

Rengøring af karburator

Foran dig er karburator, en rund cylinder med en roterende klap, der åbner og lukker karburatoren indtagelsen. Brændstof ind fra brændstof linje montering og luft ind fra filteret. To er blandet og derefter skubbes ind i motoren stempel ved hjælp af den bevægelige flap. Sørg for at flappen, alle foråret og vedhæftede filer til karburatoren bevæge sig frit og uden overdreven fedt eller bebyggede olierester. Rense det væk med en god affedtningsmiddel sæbe formel 409 eller Fantastik. Og husk: spray intet på karburatoren på motoren. Spray sæbe i en klud, køkkenrulle eller krat pad og anvendelse på de beskidte områder. Bruge nogle benzin på en klud til at rense indersiden af karburatoren boliger. Naturligvis har ingen åben ild, når du arbejder med benzin opløsningsmidler (lagt ud cigaretten). Kontroller, at alle overflader af karburatoren er nøgne metal uden fedt, olie og snavs. Også rengøre pivot hvor luft/gas flap roterer inde i karburatoren cylinderen. Snavs og fedt gerne arbejde i dette område. Når du har renset alle overflader, lad den åbne karburator tørre helt af alle opløsningsmidler og rense før remontering.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com