Hvordan vælger den bedste trådløse telefoner

December 23

Hvordan vælger den bedste trådløse telefoner

Med næsten alle telefoner i brug i dag at være Akku, er fabrikanter fri til at fokusere udelukkende på at forbedre og gøre de bedste trådløse telefoner. Et par ting at overveje, når der træffes beslutning om den bedste telefon til dine behov omfatter frekvens, antal håndsæt, telefonsvarer, opkalds-ID, baggrundsbelyst tastatur, knapstørrelse, kompatibilitet med VoIP og banke på.

Instruktioner

• Vælg en frekvens. Hvis du har en trådløs b, g eller n netværk i dit hus, skal du få enten en 5,8 GHz eller DECT trådløs telefon, som 2,4 GHz-telefon fungerer på samme frekvens som disse trådløse netværk, forårsager interferens og ingen Internet. Både 5,8 Ghz og DECT trådløs telefonerer er nyere end 2,4 Ghz-telefoner med DECT er den nyeste.

• Beslutte hvor mange håndsæt, du har brug for. Hver trådløs telefon understøtter forskellige antal håndsæt, en række af som er inkluderet i pakken. Mens ekstra håndsæt kan normalt købes separat, vil de bedste trådløse telefoner omfatter alt hvad du behøver i én pakke.

• Spørg dig selv, hvis du har brug for en telefonsvarer. Nogle har dem, nogle gør ikke.

• Beslut, om du vil opkalds-ID. Hvis du ønsker at vide, hvem der ringer, og du allerede få denne service fra dit telefonselskab, vil de bedste Akku Telefon omfatte opkalds-ID.

• Overveje et baggrundsbelyst tastatur. For lettere visning af nøglerne i løbet af natten, får en telefon med et baggrundsbelyst tastatur.

• Afgørelse om en knapstørrelse og om du ønsker en dedikeret 911 knap. Nogle trådløse telefoner har store knapper for lettere visning og presning, mens andre omfatter en 911 knappen for hurtig adgang til beredskabstjenester.

• Kontroller kompatibiliteten med VoIP. Hvis du bruger din internetforbindelse til at foretage og modtage telefonopkald, Kontroller, at du får telefonen understøtter software (Skype og Vonage for eksempel) du kan bruge til at foretage opkald.

• Spørg dig selv, hvis du vil banke på. Hvis en anden kalder mens du er på telefonen, kan du skifte til andre kalderen uden hænger på først.

• Læs kundeanmeldelser. Den næste bedste ting at prøve telefonen er læsning om andre folks erfaringer med telefonen, som kunder har tendens til at afsløre alle de gode og (især) dårlige punkter om telefonen producenten misser. Flere anmeldelser du læser, jo mere du ved om telefonerne, og jo bedre din chance for at få den bedste trådløse telefoner.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com