Hvordan man laver en Snorkel for en Jeep

March 22

Hvordan man laver en Snorkel for en Jeep

Let taget fra motorvejen til off-road eventyr, kan en Jeep tage dig til steder, hvor du skal lave en snorkel til at holde dit køretøj fra stalling. En snorkel beskytter den Jeep motor fra trækker vand ind i indtagelse mens gennemkører gennem dybe vand. Det kan fjerne risikoen for stejler når du har brug for dit køretøj mest. Du kan gøre en snorkel for en Jeep nemt hvis du er motiveret til at engagere sig i ekstreme off-road kørselsforhold.

Instruktioner

• Åbne kølerhjelmen af en Jeep Wrangler. Se på førerens side af motoren, og du vil se fabrik luft boks forsamling, der vil blive erstattet med en ny Jeep snorkel. Fjern fabrik samling, indtil det eneste tilbage ting er nakken, der fører til indtagelse.

• Skære et lige stykke ABS rør 6 inches lang. Klip 4-tommer længder af gummi albue fra hver ende af en albue. Fastgør den ene ende af 6-tommer lang ABS rør til Jeep indtag halsen ved hjælp af ABS røret holdes på plads med gummi albue stykker og to spændebånd.

• Svejse en 90-graders albue til 6-tommer stykke lodret ABS rør ved hjælp af ABS rør lim. Svejse en 4-tommer stykke af ABS tobakspiber i åbne ende af 90-graders albuen med ABS rør lim. Dette afsluttede samling får luft filter beholder og skal være solidt bygget til at modstå vægten når afsluttet.

• Skåret en åbning i låget af en dåse maling størrelsen af røret kommer ud fra bunden af den nye luftfilter. Maling låget bliver hvor maling kan forbinder til resten af forsamlingen, at skabe en vandtæt boliger for at snorkle. Brug to spændebånd til sikre filter til indtagelse inlet tube--en til stramning filter til røret og til at sikre malingen kan låg sikkert mod undersiden af luftfilter.

• Bolt tre lås klemmer til side af malingen kan holde maling kan låg sikkert til bunden af dåsen. Brug silicium gel til pels bolte, når de passerer gennem siderne af den kan for at sikre det er vandtæt. Skær et hul i maling kan 3 inches fra bunden. Skær den stor nok til at sæt den ene ende af en 18-tommer stykke ABS rør ind i det og sikkert det på plads med ABS lim. Gøre sømmen vandtætte med silicium anvendes omkring leddet, når limen har angivet.

• Punkt den åbne ende af ABS rør der stikker ud fra den lufttætte luftfilter bolig mod ydermur af motorrummet foran føreren. Skær et hul i kroppen hvor røret vil naturligt ud hvis det blev udvidet. Plads til en cirkulær gummi blinkende inde i hullet og lim det på plads.

• Skåret et stykke af ABS pibe længe nok til at udvide 4 inches ud fra siden af Jeep Wrangler kroppen hvor hullet blev skåret. Tilslut gummi albuer med slange klemmer sammen om at udvide slutningen af snorkel så højt som du har brug for. Låsen maling kan filteret ved hjælp af låse og kontrollere, at alle skruer og møtrikker er stram. Du skal være klar til at køre på dybt vand.

Altid kontrollere den faktiske dybde af det vand, du har tænkt dig at køre igennem, før du kaster i, selvfølgelig, at undgå at drukne din Jeep og måske dig selv.

Tips & advarsler

  • Brug tætningslister til at bygge under malingen kan hvis det sidder over motoren. Forsamlingen kan gøres mere holdbare ved at gøre det et chok resistent som muligt ved hjælp af tætningslister og silicium gel på alle sømme og samlinger, der er forbundet via et spændebånd. Spænd spændebånd regelmæssigt.
  • Vand kan skade interne dele, selv i små mængder. En snorkel kan kun reducere din risiko for vandskade, når kørsel på dybt vand. Ikke kørsel på dybt vand er den eneste måde at fjerne risikoen helt.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com