Sådan fjernes en Gateway Laptop Skrap Drive

December 31

Hvis du har brug for at fjerne din Gateway laptop skrap drive eller anden grund, som reparerer, sikkerhed eller for at erstatte med en opgradering, det er faktisk ganske enkel. Du ønsker at være omhyggelig, men som mange bærbare drev er særligt følsomme over for fysiske og elektriske skader. Du vil også ønsker en flad, ren område at arbejde.

Instruktioner

1 Vend den bærbare computer på hovedet, og finde harddisk kabinet. På de fleste computere, Gateway, er fabrikat nøglen mærkat og gateway support telefon nummer klistermærker placeret på panelet harddisk.

2 Fjern de to skruer med en lille stjerneskruetrækker hovedet skruetrækker. Sørg for at holde disse skruer i et sikkert sted, da de er meget vanskeligt at erstatte.

3 Skub kabinet ud af den bærbare computer. Sørg for at gøre det langsomt for ikke at skade drive.

4 Vend indelukke. Du kan se, at selve drevet er skruet ind i prøvelokalet. Dette er faktisk en statisk-bevis beholder, så kun fjerne drevet fra dette tilbehør når det er absolut nødvendigt. Ellers, kan dine data være truet af en tilfældig chok eller gnist.

5 Fjern bedriften skruerne for at fjerne selve drevet. Vil du hænge på disse skruer, da nogle udskiftning harddiske ikke kommer med ekstra skruer.

Tips & advarsler

  • Arbejde i et rent område for ikke at miste skruerne.
  • Prøv at jorde dig selv, så at du reducerer risikoen for stød.
  • Opbevar ikke din harddisk for lange perioder uden for et aflukke.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com