Hvordan at rengøre inde i objektivet Canon kamera

July 27

Der er få ting mere frustrerende i fotografering end at have taget det perfekte billede, kun for at opdage en lille plet af snavs på din linse, lavet en stor plet midt i dit billede. Frygt ikke: du har muligheder. Nogle af dem er endda overkommelige.

Instruktioner

Rengøring kameraet

• Hvis du kigger gennem søgeren på dit Canon DSLR og du kan se snavs, bør du rense dit kamera, så snart du kan. Med lidt held kunne det bare være, at der er snavs på din søgeren--den lille del på bagsiden af dit kamera, du ser gennem for at se motivet.

Fingeren og en fugtig klud rengør din søgeren pænt, men selv dette trin er ikke væsentlige---hvis den eneste snavs på dit kamera er på søgeren, ikke vil det påvirke dit billede. Hvis du ikke er sikker på, hvor din snavs er, tjekke dine billeder for mørke, plettet steder. Hvis du ser nogen, det er nok ikke kun din søgeren, der er beskidt, og du skal bruge en dyrere løsning.

• På grund af risiko for ridser eller ellers ødelægger linsen og/eller sensoren, alle, men de sikker ekspert er bedre tjent med at bringe sit kamera til en kvalificeret tekniker. Standard kamera rengøring vil sandsynligvis koste mindst $50.

Hvis en uerfaren bruger ridser selv den mindste del af en linse under rengøring, det vil blive for evigt ubrugelig, og du kan have annulleret garantien.

• Hvis du er fast besluttet på ren dine linser, købe og bruge en linse-rengøring klud og en speciel linse-rengøring løsning--tilgængelig som et point-of-køb købe på næsten enhver fotoforretning, og omkring $5-$10 hver--til at tørre ned alle glasoverflader på din linse og dens filtre.

• Tage en anden test billede. Hvis du stadig se snavs eller snavs og er fast besluttet på at rense dit udstyr, er der kun én mulighed tilbage. Sensor Svaberprøverne er mest sandsynligt, findes på det samme kamera butik du har købt den linse-rengøring løsning.

• En 12-Emballere i Sensor Svaberprøverne koster mellem $30 og $50, mens de specifikke for dit kamera sensor rengøringsmiddel koster lige under $10. Selv om Sensor Svaberprøverne kommer med en garanti, beskytte skader fra din linse, er det nedlagte hvis du ikke følger de medfølgende instruktioner.

• Hvis instruktionerne Sensor Swab ændre og er anderledes end de nedenfor, Følg disse retninger i stedet.

Ved hjælp af Sensor Svaberprøverne

• Indstillet på drejeknappen for din Canon M, AV, TV eller P og derefter få adgang til menuen. Vælg indstillingen "Sensor rengøring".

• Fjern din linse. (Tryk på knappen halv-cirkel-formet på kamerahuset, lige ved siden af objektivet. Når du trykker på denne knap ned, drej objektivet uret.)

• Forberede Sensor Svaberprøverne som anvist, uden at fjerne elastikken eller rørende vatpind til enhver overflade.

• Børste vatpind mod dit kamera sensor fra den ene side til den anden.

• Flip-over svaber og gentagelse, i samme retning.

Tips & advarsler

  • Hvis din sensor er ren og alle udvendige glas af din linse og filtre er rene, men dine billeder er stadig ødelagt med snavs steder, skifte ud linser. Hvis anden linsen giver klare, skarpe billeder, kan snavs eller snavs være inde i objektivet. I dette tilfælde er den eneste valg venstre at sende din linse til producenten og håb for en fabriksgaranti. Sensor svaberprøver kommer i tre størrelser. Før du køber en pakke, Kontroller dit kamera er kompatibelt med denne størrelse. Sensor Swab-kompatible løsning kommer med to slags løsning. Kontroller, at dit kamera er kompatibelt med denne løsning, før du køber den.
  • Brug ikke overskydende rengøringsmiddel. Din linse er ikke vandtæt og vil blive for evigt ødelagt og enhver garanti sandsynligvis vil blive annulleret, hvis enhver linse-rengøring løsning går igennem din handling glasset.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com