Sådan fjernes en IBM Laptop CD-drev

May 15

IBM bærbare computere har ændret kun lidt over årene, men proceduren for at fjerne CD drive er blevet ændret ganske lidt. De er stadig nemme at fjerne for at bytte med andet tilbehør såsom en anden harddisk adapter eller i nogle tilfælde en diskette drive, men hvor du finde en mekanisme til at iværksætte fjernelse er forskellige på ældre og nyere modeller.

Instruktioner

1 Bestemme modellen af den bærbare computer, du bruger. En ThinkPad 600 serien er anderledes end en senere T40 series, når det kommer til CD drev placering, selvom CD fjernelsesprocessen er den samme.

2 Slukke den bærbare computer, medmindre din computer blev leveret med en hot swap funktion for drevplads. Forlade maskinen startet og kører kunne forårsage et nedbrud og eventuelt beskadige computeren.

3 Se nær selve drevet en glidende mekanisme. På ældre laptops, er denne skyder generelt i bunden af computeren, mens de nyere maskiner placere den tættere til det faktiske drev på computeren.

4 Skub skyderen, indtil du hører drive unlock. På ældre maskiner, bare skubbe drevet ud af bugten. På de nyere modeller vises et lille pull-tab, når du skubbe skyderen. Træk forsigtigt under fanen fjerne drevet.

Tips & advarsler

  • Alle i øjeblikket sælges modeller af IBM ThinkPad bærbar, nu lavet af Lenovo, har en række muligheder, der kan passe ind i bugten, der huser CD drive. Disse omfatter anden skrap drive adaptere og DVD-drev.
  • Når geninstallere fra CD-drevet ind i bugten, Sørg for det er sikkert sidder og låst på plads før du tænder maskinen.
  • Lenovo, Inc fastholder drivere, manualer og download programmer til stort set alle IBM bærbare nogensinde er lavet. Alt du behøver er din laptop, som findes i bunden af maskinen, gå til deres hjemmeside og downloade nogen af de oplysninger eller drivere du har brug for modelnummer.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com