Sådan integrere Google Maps ind på en hjemmeside

June 14

Sådan integrere Google Maps ind på en hjemmeside

Hvis dit websted refererer til en adresse, skal du tilføje et Google-kort, så dine besøgende kan hurtigt finde placeringen. Du kan nemt integrere et Google-kort i din web sider nemlig kørende retninger eller for at vise adressen for en lokal virksomhed. Du kan også oprette en brugerdefineret kort med pin point for flere lokationer. Følg de grundlæggende instruktioner nedenfor til at integrere et Google kort ind på din hjemmeside.

Instruktioner

Sådan integrere Google Maps på din hjemmeside

1 Gå til maps.google.com og klik på "Mine kort" for at oprette et tilpasset Google kort. Du kan hurtigt gøre et kort ved at skrive en adresse i Søg adresselinjen øverst i skærmbilledet. For at gøre en kort viser kørselsvejledning, skal du klikke på "Hent rutevejledning" og Angiv start- og slutadressen. Google vil generere kort på skærmen.

2 Angiv et navn i feltet "Titel", en beskrivelse i feltet "Beskrivelse" og klik på "Public", hvis du ønsker at tjene kortet tilgængeligt for alle på internettet.

3 Klik på gjort"" derefter "Gem" til at gemme dine kort.

4 På skærmbilledet mine kort åbne dine gemte kort og klik på "Link" i øverste højre side af vinduet. En henlægge-nede rude vises med HTML-kode, der kan bruges til at medtage kortet i en e-mail eller at integrere kortet i et websted.

5 Vælg HTML-koden i feltet "Indsæt HTML til at integrere i websted" og kopiere det.

6 Åbn HTML-siden i din web-redigeringssoftware. Indsæt kort kode i HTML-filen. Sørg for, at du indsætter kort kode i det sted, som du vil kort skal vises på siden.

7 Gem HTML-filen og uploade filen til din webserver.

8 Åbn HTML-filen i webbrowseren og få vist siden. Dit kort vil blive integreret i din webside. Besøgende på dit websted kan nu se dine kort til hurtigt at finde en placering.

Tips & advarsler

  • På skærmbilledet mine kort kan du foretage en mere detaljeret kort ved at indtaste flere adresser. For eksempel vil hvert stop i en kort, der viser en vandretur til en by, identificeres ved en opslagsnål.
  • Du skal have en brugerkonto med Google til at gemme en tilpassede kort. Oprette gå en Google-konto til www.google.com/accounts/NewAccount. Angiv en e-mail-adresse, adgangskode, din placering og accepterer Googles juridiske vilkår. Klik derefter på "Jeg accepterer. Opret min konto". Google vil straks oprette en konto for dig.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com