Sådan foretages fejlfinding af en Onan 2800 Generator karburator

January 24

Sådan foretages fejlfinding af en Onan 2800 Generator karburator

Onan 2800 er en transportabel gas-drevne generator, som er perfekt til at levere mobile, let at bruge magt til en RV (recreational vehicle) eller anden type mobilhome---forudsat at det fungerer korrekt. Problemer, som kan forekomme i hjertet af din Onan 2800 generator kan udspringe fra karburatoren---mekanisme, som motoren blander luft og brændstof til at oprette forbrænding--- og spørgsmålene, der skal diagnosticeres. Problemer kan variere fra forslidt brændstof til debris blokeringer. Uanset om problemet, bør det være muligt at spotte årsagen.

Instruktioner

• Sikre, at du bruger det rigtige brændstof, som anbefalet af Onan Cummins. Generatoren kører på standard benzin som brændstofpåfyldning kilde og andet end det ikke kan behandles korrekt af karburatoren.

• Tom for brændstof og erstatte det med friske brændstof, hvis du er bange for, det er blevet forældet og tilstopning mekanismen. Dette vil blive angivet af karburatoren bliver klæbrig inden for passager. Brændstof bør også tømmes inden en periode med inaktivitet for generator til at stoppe det fra at gå forslidt og forårsager problemer, når du prøver og bruge enheden i fremtiden.

• Fejlfinde vragrester blokeringer i karburatoren ved at udskifte filteret. Dette vil sikre en smidig afvikling af de karburator og lave incidens af sort røg stammer fra den enhed, der kan opstå på grund af tilstoppede filtre.

• Varme indgående karburator luften ved at dreje generatoren er uden for vejret løftestang til "vinter" for at udrydde faren af isen danner inden for montage på fugtige dage. Det kan ofte være ansvarlig for karburatoren kører mere groft end sædvanligt.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com