Sådan installeres en TV-antenne Booster

April 26

En TV-antenne booster kan give ekstra kick din video system måske brug for fremragende video ydeevne. En booster er simpelthen en selvstændig forstærker, der serverer den dobbelte funktion af filtrering støj og øge signalstyrken i fjernsynet-frekvensbåndene. De er mest nyttige, når du har fået en antennesignal delt mellem flere signaler eller arbejder med et svagt signal forårsaget af afstand eller en dårlig antenne placering.

Instruktioner

Vælge et sted i din TV-kabel kører, hvor du kan installere booster. En TV-antenne signal booster er installeret i linje; det vil sige, at kablet skal tilsluttes input og output af booster (se billede). Hvis du kun øge signal til et tv, er det logisk at installere det i nærheden af fjernsyn. Hvis du fremme signal til flere tv-apparater, vælge et sted i nærheden af din antenne linje splitter.

• Skru TV-kabel fra sin eksisterende forbindelse (dvs, tv, linje splitter) og forbinde et kabel fra "output" af booster til din tv-input eller input fra line-splitter. Du skal kun bruge et kort længde af coax kabel med RG-59 stik for dette. Stikkene på slutningen af din kabel simpelthen Skru og skrue på. Hvis forbindelsen er for stram til at løsne med fingrene, bruge en lille skruenøgle til at løsne det.

• Tilslut kablet kommer fra antennen til "input" af antenne booster.

• Tilslut antenne booster til væg output. Dette giver elektricitet til booster's interne forstærker.

Tips & advarsler

  • Antenne boostere kan være nyttig i mange anvendelser, men de vil ikke gøre et dårligt signal god. Som gamle ordsprog siger: "Garbage in, garbage out."

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com