Hvordan at rengøre fælge før pulverlakering

April 29

Hvordan at rengøre fælge før pulverlakering

Nøglen til vellykket pulverlakering er rengøring og klargøring. Finishing.com, at når pulverlakering mislykkes, det er ofte på grund af forkert prep arbejde. Pulver belægning proces udnytter tør maling og varme til at udvikle en belægning, der ser professionel og giver en rustning-lignende beskyttelse. I rækkefølge for pulverlakering kan fungere effektivt, skal metal først være fri for snavs, fedt, olie og rust. En urene overflade vil hindre limning af maling til metal.

Instruktioner

• Fjerne fælge fra køretøjet og gummidæk fra fælge. Dette vil give dig adgang til alle arealer, når rengøring. Fjernelse proces vil afhænge af typografien køretøj og rand.

• Undersøge fælge for buler eller ruster. Fælgene skal være i god form for pulverlakering arbejde. Hvis fælge viser tegn på skade, tage dem til en professionel for ordentlig prep. Hvis fælgene er nye og i god form, vil så rengøring være nok til at forberede pulverlakering overfladen.

• Skyl fælgene med en haven slange eller bilvask sprøjten. Dette er for at fjerne nogen mister snavs. Gøre én side ad gangen for at garantere du rammer alle overfladearealer.

• Vaske metaloverflade rand med et rengøringsmiddel og krat pensel. Vælg en sæbe, der virker på metaloverflader. Når du vælger vaskemiddel, læse etiketten for at sikre, at det hedder det er effektiv på metaloverflader. Følg retning med rengøringsmiddel til korrekt brug. Nogle kræver fortynding med vand, mens andre anvender direkte til metal. Skrub alle områder af fælgen med sæbe og børste.

• Kør vand over fælge til fjern sæberester, og anvend derefter et affedtningsmiddel og olie remover, følge anvisningerne med produktet. Lad den renere sidde på metallets overflade i flere minutter at trænge igennem fedt og olie før skylning.

• Kig over fælge til eventuelle mellemrum eller sprækker, der stadig kan være snavset. Gentag renseprocessen, hvis nødvendigt. Når fælge er ren, Følg instruktionerne prep for påvirkning af pulverlakering.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com