Sådan fjerner Camaro cabriolet højttalere

February 10

Chevrolet Camaro var først udbydes til salg i 1966. Siden da er det blevet kendt som en klassiker "muskel bil" i Amerika. De fleste af model-år Camaros, herunder de konvertible modeller, gør ikke brug den mere almindelige flytbare fabrik højttaler dækker. I stedet opnås adgang til talerne fra bag dørpladen. Som din Camaro cabriolet aldre, vil fabrikken talere slides. Siden Camaro Cabriolet har altid blevet bygget for ydeevne i modsætning til luksus, sætte Chevy ikke meget høj kvalitet højttalere i mange model år af Camaro. Opgradere dine højttalere for bedre lyd og at drage fordel af nyere højttaler teknologi.

Instruktioner

• Åbn døren og fjern de skruer, der holder dørpladen på plads. Den nøjagtige placering af skruerne vil variere alt efter din Camaro cabriolet modelår. Hvis din modelår har ingen skruer, kile spidsen af værktøjet trim bag panelet døren og lirke døren trim off døren. Panelet, i dette tilfælde er holdt på plads ved at beholde klip omkring den udvendige kant af Camaro.

• Trække dørpladen ned og afmonterer fabrik højttaler kabler fra højttaleren. Stikket skal bare trække ret off bagsiden af højttaleren.

• Træk højttaleren gennem bagsiden af dørpladen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com