Hvordan man kan låse en Nokia 6710

May 29

Hvordan man kan låse en Nokia 6710

Nokia 6710 er en smartphone med dedikeret navigationssoftware installeret. Det er generelt leveres låst til det mobile netværk sælger pakken telefon. Det betyder, at det er i stand til at bruge The SIMs fra andre netværk. Håndsættet kan låses ved at indtaste en unik oplåsningskode til telefonen. Oplåsningskoden kan fås fra operatøren eller fra en dedikeret oplåsningskoden generator på internettet.

Instruktioner

• Finde IMEI nummeret på telefonen. Type "* #06 #" på tastaturet for at vise nummeret på skærmen. Hvis ikke er lykkedes, skal du fjerne batteriet og 15-cifret IMEI-nummer vil blive vist på en mærkat, der er skjult nedenunder.

• Kontakt det mobile netværk, der har leveret 6710. Bede dem om at give dig med oplåsningskoden. Nogle udbydere vil gøre dette, afhængigt af hvor gammel telefonen er. Du skal give dem telefonen detaljer og IMEI-nummer. Hvis de nægter at give dig den låse op kode, skal du besøge en online ressource for at fremskaffe den.

• Gå til et websted, der giver unlock koder. Vælg "Nokia" som mærket på telefonen. Vælg "6710" som model. Angiv det land du bor i. Vælg netværksudbyderen fra drop-down menuen. Indtast dit IMEI nummer. Følg den trinvise procedure på hjemmesiden. Hvis betaling er nødvendig, så indtast dine oplysninger. Angive en e-mail-adresse; unikke unlock kode vil blive sendt til denne adresse.

• Fjern SIM-kortet fra 6710. Tænde for håndsættet. Ignorere enhver advarsel, der vises, og skriv "#pw + UNLOCKCODE + 1 #", hvor UNLOCKCODE er koden du har fået hos din tjenesteudbyder eller online. Telefonen viser beskeden "SIM begrænsning Off" og være ulåst.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com