Hvordan man studerer for G1 i Ontario

August 19

Hvordan man studerer for G1 i Ontario

Ontarios dimitterede Licensing System, introduceret af provinsen i April 1994, kræver ulicenseret drivere til at tjene deres fuld licens i to faser. G1 licens, først af disse stadier, berettiger driveren til at drive et motorkøretøj på visse betingelser i mindst 12 måneder. Ansøgeren får hendes G1 ved at skrive en viden test på nogen af DriveTest steder i Ontario. Mundtlige eksaminer er også tilgængelige, selv, i modsætning til den skriftlige prøve, skal de planlægges med en Driver undersøgelse Center på forhånd.

Instruktioner

• Opnå en officielle instruktionsbog. Håndbog, udgivet af regeringen i Ontario, omfatter færdselsreglerne, væsentlige skiltning og sikker kørsel tips til biler, varevogne og mindre lastbiler. Det er den eneste officielle håndbog for chauffører i provinsen. Du kan købe bogen for $16 canadiske på en DriveTest undersøgelse Center eller online på webstedet publikationer Ontario (Se ressourcer).

• Gøre en forsøgsplanen. G1 viden test består af multiple choice spørgsmål opdelt i to sektioner - vejskilte og færdselsreglerne. Studere derfor, dividere din tid mellem huske vejskilte og absorbere grundlæggende færdselsreglerne. Hver sektion er vægtet ligeligt på viden testen. Ikke mere end fire fejl i hvert afsnit er tilladt.

• Find praksis test online. Et væld af gratis testmateriale kan findes ved at foretage en grundlæggende søgning på internettet. Nogle praksis tests er stillet til rådighed af ikke-statslige organisationer, andre af handelskamrene og online fagblade. Disse test skal være gratis, tilbyder skiltning og road regler og består af hundredvis af spørgsmål.

• Praksis online. Ved at gøre dette, vil du langsomt bygge din tillid. Praktiserende under simulerede prøvningsbetingelser vil hjælpe dig lære at tempoet selv på test dagen.

Tips & advarsler

  • Ministeriet for transport, skal en G1-klassedriveren opretholde en nul alkohol i blodet; en fuldt licenseret chauffør skal ledsage ham; der kan ikke være flere passagerer i køretøjet end der arbejder sikkerhedsseler; drivere er forbudt fra ved hjælp af Ontario's "400 serie" motorveje og højhastighedstog motorveje, nemlig den måde, Queen Elizabeth, Don Valley Parkway og Gardiner Expressway; og chauffører skal ikke køre mellem midnat og 5 a.m.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com