Bil sikker kørsel Tips

July 7

Bil sikker kørsel Tips

Kørsel er en del af den amerikanske livsstil. Ifølge RITA (forskning og Innovative teknologi Administration), i 2008 var der mere end 255 millioner køretøjer registreret i USA. Med så mange biler på vejene, er det nemt at se hvorfor sikker kørsel er ikke kun nødvendigt for din sikkerhed, men sikkerhed for andre omkring dig.

Sikkerhedsudstyr

Altid bære din sikkerhedssele. Ikke alene er denne sikkerhedsanordning bevist at redde liv, men du kan også få bøder i mange stater, hvis du ikke bære den. Kontroller dine forlygter er arbejdstid og lys nok til at belyse vejen. Være opmærksom på at advarselslamper på din bil, og lave noget, der er galt med det, så snart du overhovedet kan. Altid tjekke din spejle for at sikre de er rene og i rette vinkler. Sørg for at din forrude er også ren, på indersiden og ydersiden.

Vær på vagt

Så indlysende, som det er at mange chauffører ikke at drikke og køre, mange mennesker stadig gøre andre ting, der forårsager dem til at blive distraheret under kørslen, herunder spise, tale på telefonen eller SMS'er. Undgå at gøre disse aktiviteter under kørslen, da de tager dit fokus væk fra vejen, og forårsage forsinket reaktionstid. Ikke drev, hvis du er vred eller gråd. Du bør også undlade kørsel når du er træt.

Tre-sekunders reglen

Overholde tre-sekunders reglen (seks sekunder hvis vejret er dårligt). Dette er en regel, der siger, du bør holde tre sekunder væk fra bilen foran dig, undgå tailgating og efterlader masser af plads til at stoppe, hvis personen foran dig pludselig smækker på bremserne. Den måde at fortælle, hvor mange sekunder du er bag, begynde at tælle, når bilen før du passerer en let identificerbare vartegn (ligesom en bro eller mile maker) og fortsætte tælle indtil du passerer dette samme vartegn. Hvis du har optalt mindre end tre sekunder i mellem to af du passerer dette samme sted, skal du sætte farten ned og give mere plads.

Følg færdselsreglerne

Overholde fartgrænsen. Dette vil ikke blot mindske risikoen for at få en billet, som forårsager yderligere stress, men det vil give dig mere reaktionstid, hvis en usikker driveren beslutter at skifte baner uden varsel. Men om mennesker omkring dig øver juridiske drivende adfærd, det er vigtigt for dig at bruge din blinklys, når du skifter vognbaner. Det er også en god idé at tjekke dig blind plet ved at dreje dit hoved al vej rundt før vognbaneskift.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com