Hvordan du tilslutter en Pandora Radio til en hjemmebiograf

January 21

Hvordan du tilslutter en Pandora Radio til en hjemmebiograf

Pandora Radio er et websted, der sender musik via internettet. En unik funktion af hjemmesiden er, at dets software personliggøre musikoplevelse for lytteren baseret på lytterens feedback på tidligere spillede sange. Takket være fremskridt inden for mobiltelefon-teknologi og oprettelsen af nye mobile apps, kan Pandora Radio streames til og spillede på mobiltelefoner. De fleste mobiltelefoner har nu en 3,5 mm audio, der giver ejere til at forbinde deres mobiltelefoner til deres hjem teater systemer og spille Pandora Radio på større højttalere.

Instruktioner

• Tilslut den ene ende af 3,5 mm mand til mand jack ledning i 3,5 mm-porten på enheden Pandora Radio. Et 3,5 mm jack er den standard type forbindelse ledningen anvendes med personlige lydenheder.

• Tilslut anden enden af 3,5 mm mand til mand jack ledning i 3,5 mm-porten placeret på din hjemmebiograf højttalerforstærker. Havnen ligger typisk på bagsiden af forstærkeren.

• Tryk på knappen ekstra på din højttalerforstærker til at instruere den til at udsende lyd transmitteres gennem den hjælpeansatte port af enheden tilsluttet Pandora Radio. Denne knap er typisk placeret på forsiden af forstærkeren og mærket "AUX."


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com