Sådan fjernes en harddisk 80Gb iPod

March 15

Selv om en 80 GB iPod er generelt en temmelig robust og stabil lille enhed, er der kun så meget det kan sættes igennem. For eksempel, må et utilsigtet fald fra counter eller skrivebord ikke forårsage for meget skade; men det samme kan ikke være sagt, hvis iPod'en er faldet fra en stige eller i en pool eller badekar. Hvis du skader en iPod og vil fjerne harddisk med henblik på at placere en anden i det, skal du sørge for at undgå at beskadige de stadig fungerende dele af enheden.

Instruktioner

• Bruge en lille og tynd flad-head skruetrækker til at åbne kassen. Skub skruetrækkeren bare i mellem de to dele af sagen. Placer iPod på hjørnet af en tabel og holde det stramt med den ene hånd, mens du bruger anden hånden til at trykke ned på skruetrækker---som en løftestang.

• Når iPod tilfælde begynder at adskille fra sig, lytte til nogle små dukker eller klikke lyde. Dette er normal. Før hele sagen kommer fra hinanden, vende iPod rundt, således at dens ansigt liggende på bordet og bagsiden af enheden vender opad.

• Fortsæt med trække iPod bagcoveret fra resten af dækslet. Gøre dette forsigtigt, for at sikre ingen af låse inde iPod'en er brudt, som de to parter er at være trukket fra hinanden. Breaking en fane kan forhindre iPod fra opholder sig tæt lukket, når sagen er sat tilbage sammen.

• Efter du har fjernet tilfældet, mærke stykke inde iPod, der har kofangere omkring det, samt nogle skum limet udenom. Det er sandsynligvis blå. I bunden af iPod er der forbindelse til IDE. Du kan koble harddisken herfra og trække det. Pas på ikke at trække båndet stik.

Du har nu succesfuldt fjernet harddisken fra en 80 GB iPod. Du er velkommen til at ændre den nuværende harddisk, erstatte det med en ny harddisk eller gøre, hvad du skal gøre, når du begyndte at tage harddisken ud.

Tips & advarsler

  • Hvis du planlægger at udskifte harddisken med en ny, Fjern forsigtigt bumper omkring iPod'en uden at rive det, som du får brug for det igen, når du placerer den nye harddisk inde.
  • Hvis din iPod er stadig under garanti, vil gør noget som fjerner din harddisk ugyldiggøre denne garanti.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com