Hvordan du tilslutte din DVD-optageren til en dobbelt DVR Tuner

December 6

Hvordan du tilslutte din DVD-optageren til en dobbelt DVR Tuner

Mange DVRs har en frist på hvor længe de spare programmer, og hvis du handel til en nyere model, du mister noget optaget på enheden. Selv om nogle programmer viser klip online, hvis du vil bevare en hel episode, du kan have optage det på en DVD fra din DVR. Nogle DVRs er enkeltstående, men nogle kommer som en dobbelt box i kombination med et kabel- eller satellit-tuner. Uanset hvilken type af DVR du har, kan du tilslutte den til en DVD-optager.

Instruktioner

• Tilslut din dual DVR tuner til en stikkontakt og køre et koaksialt kabel fra coaxial-stikket i væggen til stikket på bagsiden af din DVR mærket "RTF i." Twist stikkene på enderne af koaksialkabel rundt stik at stramme dem.

• Køre et koaksialt kabel fra "RTF ud" coaxial-stikket på boksen DVR til DVD recorder "RTF i" jack. Hvis din DVD optager ikke har en "RTF i" jack, springe dette trin.

• Stik en A / V-kablet ind i de tilsvarende farver på af den "A / V ud" af den dobbelte DVR tuner og anden enden i et sæt af den "A / V i" stik på din DVD-optager. Gentag denne proces på bagsiden af tv'et. Hvis du sprang over det foregående trin, skal du køre A / V-kabel fra DVD-optageren i stedet for fra DVR-tuner til bagsiden af tv'et.

• Brug din fjernbetjening og TV til at navigere til den vis du vil optage på din DVD-afspiller og følg producentens anvisninger til at indlede optagelse fra den dobbelte DVR tuner.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com