Hvordan du søger efter venner på Google Wave

August 27

Google Wave er et samarbejdsværktøj til at oprette delte dokumenter med dine kontakter. Hvis du allerede har en Gmail-konto, vises dine kontakter fra mailklient automatisk, når du logger på din Google bølge konto. Du kan også importere kontaktpersoner fra andre e-mail-klienter som Outlook Express og Hotmail eller manuelt føje personer til Google Wave. Alle dine kontakter vises på en enkelt skærm med en søgefeltet til at finde dine venner.

Instruktioner

1 Log ind på din Google bølge konto.

2 Klik på "Administrer kontakter" fra bunden af ruden "Kontakter".

3 Klik på "Alle kontaktpersoner" på venstre rude for at se en alfabetisk liste over alle dine kontakter.

4 Skriv navnet eller e-mail-adressen på en ven i baren "Søg kontakter" øverst på siden og tryk på "Enter"-tasten.

5 Tryk på knappen "Ny kontaktperson" oven på "Mine kontaktpersoner" ruden til venstre. Angiv navnet, e-mail-adresse og andre identificerende oplysninger til din ven og tryk på knappen "Gem" for at tilføje en ny kontakt.

6 Klik på "Import" i øverste højre side af skærmen, så skal du vælge "Gennemse" for at finde en CSV-fil på din computer, der indeholder kontaktoplysninger fra en anden e-mail-klient. Klik på "Import" til at importere filen, og disse kontakter til Google Wave.

Tips & advarsler

  • Du kan tilføje en ven til dine kontaktpersoner i Google Wave, selvom de ikke har en konto. Når du sender dem en bølge, vil de modtage en invitation til at tilmelde sig Google Wave.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com