Sådan oprettes en hjemmebiograf plantegning

February 4

Hjem teatre har brug for en vis mængde af planlægning for at få fuldt lyd og visuelle oplevelse. Siddepladser bør tilpasses til den bedste betragtningsvinkel og højttalere skal være oprettet og skræddersyet til plads til den ideelle lytteoplevelse. Du kan spare tidsindstilling op dit system, hvis du først oprette en hjemmebiograf plantegning.

Instruktioner

Oprette en hjemmebiograf plantegning

• Måle dimensioner af den plads, du bruger til din hjemmebiograf. Bruge en lineal og blyant til at skitsere rum på et stykke papir. Det kan være nyttigt at bruge en skala for din tegning (gerne 2 inches er lig med 1 fod) til at få en idé om hvad der passer hvor.

• Vælge en plet på plantegning til opsætning af tv. Husk at sollys fra vinduerne kan være en stor distraktion, hvis du ikke har gode nuancer i rummet. Hvis sollys er uundgåelig, er det næsten altid at foretrække at have solen på ryggen end at have det i dine øjne, selv om dette kan medføre en blænding på TV i løbet af dagen.

• Trække sofaen i plantegningen, således at det er direkte foran fjernsynet. Afstand fra TV vil afhænge af hvor stort dit TV er, men som regel, skal du opdele TV-størrelse af fire til at finde ud af det optimale synsafstand i fødder. For eksempel, bør en 32-tommers TV sidde 8 fod fra sofaen.

• Eksperimentere med forskellige placeringer for ekstra stole, sofaer eller borde. Du bruger blyant så du kan foretage ændringer til plantegning på det samme stykke papir. Husk, hvis plantegningen er ikke at skalere du bliver nødt til at overveje at forlade rummet for mennesker at bevæge sig rundt.

• Undersøge mulige højttaler steder. Du vil sikkert gerne have højttalere i forreste hjørner af rummet, der er vinklet så de står mod midten af sofaen. Denne opsætning giver en afbalanceret stereobillede og lydudgang.

• Planlæg at installere andre talere (såsom subwoofer) i de tilbage hjørner af dit værelse. Disse højtalere giver surroundlyd og bør vinkles, så de sprede lyd lige på tværs af bagvæggen. Du skal muligvis oprette plads på din hjemmebiograf plan for subwooferne, hvis de igangværende at blive installeret i hvilken som helst placering end ved siden af tv'et.

Tips & advarsler

  • Kan du medtage forskellige ledninger muligheder i plantegningen, hvis din oprindelige plan viser sig for at være umuligt eller upraktisk.
  • Prøv at køre højttalerkabler langs baseboards af vægge eller langs dørkarme, således at de er noget skjult og ud på gulvet.
  • Fortvivl ikke hvis du skal foretage nogle ændringer til din opsætning, når du køber din hjemmebiograf udstyr. Ting som optimal højttaler vinkler ændres afhængigt af udstyrets endelige størrelse og form.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com