Hvorfor er min iPod Shuffle blinke Orange 4 gange når jeg tilslutter den til opladning det?

October 2

En iPod Shuffle bruger sin status lys til at advare dig om forskellige forhold med enheden. I modsætning til andre iPods, der har skærme til at indikere iPod'en opladning eller synkronisering med computeren, bruger en Shuffle en kombination af farvede lys og blinkende for at holde dig orienteret om, hvad det gør i øjeblikket.

Blinkende Orange

Når du slutter din iPod Shuffle til computeren, blinker lyset orange for en periode, mens din iPod synkronisering med iTunes. Når lyset op med at blinke, at synkroniseringen er fuldført og lyset skifter til solid orange til at angive, at det opladning af iPod-batteri. Lyset vil fortsat blinke orange, hvis du har aktiveret iPod Shuffle til USB drive opbevaring, til at minde om, at manuelt skubbe iPod før du afmonterer det fra din computer.

IPod Shuffle oplader

Når forbundet til computeren eller en strømforsyning, holde iPod tilsluttet indtil lyser konstant grøn. Dette fortæller dig, at batteriet er fuldt opladet. Hvis du afmonterer iPod, mens det er stadig solid orange, vil enheden kun har et delvis afgift.

Batteriindikator

Når ikke er tilsluttet en computer, angiver iPod Shuffle lys din aktuelle batteriopladning. Solid green angiver mindst en halv batteriopladning eller højere. Dette vil skifte til lyser orange når en fjerdedel til halvdelen af batteri resterne og solidt rødt når det er mindre end en fjerdedel.

Andre indikatorer

Lyset blinker orange tre gange, når du låser iPod Shuffle knapper ved at holde knappen Afspil/Pause i et par sekunder. Gentag denne knap presse til at låse knapperne. Solidt rødt lys kan også angive, at iPod Shuffle har låst. Slå iPod og derefter tænde det igen efter at have ventet i 10 sekunder.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com