Hvordan man bruger ansøgningsværktøj på Microsoft Word 2003

January 22

Hvordan man bruger ansøgningsværktøj på Microsoft Word 2003

Det er altid en god idé at have en klar-til-go, poleret og opdateret version af dit CV på side. Som du starter en ny jobsøgning eller forbereder sig på at gøre en karriere overgang, bliver par stykker papir mere afgørende for din quest end dit CV.

Måske har du aldrig brug for en CV før og ved ikke, hvor at begynde at oprette en. Måske har du flere papirkopier gemt væk, men nu dine oplysninger skal opdateres og genoptage tjenesten du brugt 15 år siden har længst fløjet coop. Måske du bare søger at afprøve et frisk nyt format, men er ikke sikker på hvad du ønsker. Funktionen Microsoft Word 2003 CV guiden er for dig. Følge nogle enkle trin for at få arbejdet gjort hurtigt, så du kan gå, få jobbet:

Instruktioner

1 Klik på "File" og derefter "Ny". på menulinjen. Når opgaveruden "Nyt dokument" åbnes, skal du klikke på linket "På denne Computer" i afsnittet "Skabeloner" i opgaveruden.

2 Vælg fanen "Andre dokumenter" Single-Klik ikonet "CV guiden" til at vælge det og sørg for, at indstillingen "Dokument" er markeret i afsnittet "Opret ny" i dialogboksen "Skabeloner". Klik på "OK". Dette vil starte guiden CV. Klik på knappen "Næste" for at begynde.

3 På det første trin i guiden, vælge den ønskede stil--"Professional", "Moderne" eller "Elegant." Klik på "Næste" knappen for at gå til næste trin i guiden.

4 Vælg typen CV du vil oprette--løsning-bringe i niveau, kronologisk, funktionelle eller professionel. Klik på "Næste".

5 Udfyld dit navn, postadresse, telefon, fax og e-mail-adresse som du ønsker det skal vises øverst på CV'et. Klik på "Næste".

6 Klik for at placere et flueben ud for de overskrifter, du gerne vil inkludere på dit CV. Klik på "Næste".

7 Tilføj eventuelle brugerdefinerede overskrifter, du gerne i den viste tekstboks og derefter klikke på "Tilføj". Nederst i dette vindue kan du slette en overskrift, som du ikke ønsker ved at markere det og derefter klikke på knappen "Fjern". Du kan også omarrangere de eksisterende overskrifter ved at markere dem og klikke på knappen "Flyt op" eller "Flyt ned".

8 Klik på "Næste" og derefter "Udfør" til at oprette et nyt CV dokument baseret på hver af de valg du har foretaget i guiden. Enkelt klik på en pladsholder (dvs. "Type mål her") til at vælge pladsholderteksten. Som du skriver dine oplysninger overskriver pladsholderteksten.

Hvis aktiveret, vises Office-assistentens taleboble bliver spurgt, hvis du ønsker at mere med dit CV gerne tilføje et følgebrev, ændre det visuelle stil i CV'et eller sende det til nogen. Hvis du ønsker ekstra støtte til disse fælles opgaver, skal du klikke på det relevante link under Office-assistenten. Word vil lancere et nyt dokument eller dialogboksen boks for at hjælpe dig med din anmodning.

Tips & advarsler

  • Sørg for at regelmæssigt gemme ændringer til det nye dokument, CV, som du fortsætter med at personliggøre det. Gem den med en meget simpel benævne lige "xxresume" hvor "xx" repræsenterer dine initialer. Dette dokument vil sandsynligvis være en elektronisk vedhæftet fil i fremtiden mailede programmer, så det er bedst at holde filnavn kort og konservative.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com