Sådan gendannes Mappeindstillinger i Windows XP

September 27

Windows XP har flere visningsmuligheder, som du kan ændre for mapper i Windows Stifinder. Disse omfatter at kunne tilpasse om du aktivere elementer ved at klikke på dem en gang eller to gange om Windows viser skjulte og beskyttede filer og flere andre muligheder. Hvis du har spillet med disse indstillinger i et forsøg på at afgøre, hvordan du foretrækker at bruge computeren, du ved et uheld kan nå det punkt, hvor du har ændret så mange emner, du er usikker på, hvordan at vende tilbage til den oprindelige konfiguration. Af denne grund, Windows XP giver dig mulighed at gendanne Mappeindstillinger til deres standardværdier ved at klikke på en knap.

Instruktioner

1 Åbne Windows Explorer. To af de hurtigste måder at gøre dette er ved at klikke på "Start" knappen og derefter klikke på "Denne Computer" og ved at dobbeltklikke på ikonet "Denne Computer" på skrivebordet.

2 Klik på rullemenuen "Værktøjer" og vælg "Omslag valgmuligheder."

3 Klik på fanen "Generelt", og klik derefter på knappen "Gendan standarder", hvis du ønsker at gendanne standardindstillingerne for værktøjslinjen "Fælles opgaver" på venstre side af mapper, om nye mapper åbnes i det samme vindue eller et nyt vindue og om elementer åbne med et enkelt klik eller dobbeltklik.

4 Klik på fanen "View", og klik derefter på knappen "Gendan standarder", hvis du vil gendanne de avancerede indstillinger til deres standardindstillinger, som om Windows viser skjulte og beskyttede filer.

5 Klik på knappen "Nulstil alle mapper", hvis du vil gendanne standard visning indstilling til alle mapper, som detaljeret visning eller listevisningen.

6 Klik på "OK" for at gemme dine ændringer.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com