Elektronisk fejlfinding & reparation

January 27

Fejlfinding og reparation af elektroniske enheder er som løse et kompliceret puslespil. Det tager analytisk tænkning og en masse kritisk bemærkning. Om fastsættelse af din elektronik ikke kun tillader dig at fortsætte med at bruge dem når andre skal kaste dem, det sparer også betydelige penge.

Den oplagte løsning

Før du graver dybt ind i enheden prøver hen til regne ud hvad der er galt, kontrollere de indlysende ting. Sikre, at enheden er tilsluttet, tændt og alle gældende kabler er tilsluttet. Ligeledes, hvis problemet kun opstår nogle gange, det er sandsynligvis en dårlig forbindelse, der blot kræver mindre justeringer eller en rengøring af delene.

Sikkerhed

Før du forsøger at foretage fejlfinding af eller reparere din elektronik, sikre enheden er helt slukket og adskilt fra en strømkilde. Hvis det har et stik eller tager batterier, fjerne dem. Finde ud af på forhånd om der er eventuelle særlige risici eller risici knyttet til den enhed, du arbejder på.

Elektromagnetisk decharge

Når du har en ophobning af statisk elektricitet i din krop, kan du nemt overføre det til nogle elektroniske enheder, forårsager en kortslutning og potentielt skade enheden og dig selv. Bare husk at jorde dig selv regelmæssigt under arbejdet ved at røre noget metal, der ikke er tilknyttet den enhed, du arbejder på.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com