Hvordan til at rense brugt motorolie

August 20

Hvordan til at rense brugt motorolie

Rensende brugt motorolie kan være en god måde for økonomisk minded forbrugere til at reducere udgifterne til vedligeholdelse af køretøjet. Ud over dens finansielle fordele bidrager genbruge motorolie til at opretholde et rent miljø ved at reducere mængden af kasserede forurenende stoffer. I en innovativ model er det muligt at oprette din egen bypass vandfiltrering system med fælles husholdningsartikler såsom en rulle toiletpapir, og et par cylindriske beholdere.

Instruktioner

• Oprette et hul i bunden af en åben cylindrisk beholder, der vil holde en rulle toiletpapir i en lun holdning. Hullet skal være stort nok til den filtrerede olie gennemstrømning i en større beholder placeret under den.

• Placer en rulle toiletpapir i den cylindriske beholder. Vælg en type af toiletpapir, der er meget tæt og stramt såret. Sætte i hullet lavet af pap røret i center af roll at undgå olie fra siver ind i dette område.

• Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning, placere en metal skærm under den cylindriske beholder at forhindre eventuelle havarerede rester af papir ind den filtrerede oliebeholder.

• Placer apparatet på en anden beholder med en åbning ikke større end den cylindriske beholder. Denne beholder vil modtage den filtrerede olie, som løber gennem apparatet.

• Hæld olien langsomt gennem filteret. Det vil tage flere minutter for olie til at passere gennem toiletpapir. Vær omhyggelig med ikke at for meget beholderen ved at hælde hurtigt.

• Fjern apparater fra den nederste beholder efter alle olien har filtreret gennem. Olien tilbage i den nederste beholder er ren og klar til brug.

Tips & advarsler

  • Eksperter til Royal Society i kemi (RSC) tilstand, som olie udsættes for varme over en lang periode bryder ned og ophobes kræftfremkaldende stoffer kaldet alkyl benzen forbindelser. De fastholder, at motorolie ikke kan genbruges uden oparbejdning det helt, uanset hvordan det filtreres.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com