Hvordan til at skifte bremser på en 2004 Chevy Silverado

October 24

Hvordan til at skifte bremser på en 2004 Chevy Silverado

Når bremserne anvendes i en 2004 Chevrolet Silverado, bremseklodser tvinges mod støbejern bremse rotorer og dette skaber friktion bremser køretøj til et stop. Over tid, de ekstreme friktion og varme nedslides bremseklods materiale og du kan mærke bremserne bliver gradvist svagere. Når dette sker, er det tid til at udskifte bremseklodserne. Dette er en enkel opgave du kan udføre selv spare på bekostning af en tur til auto-værksted.

Instruktioner

• Løsn møtrikkerne, lug, mens hjulet er på jorden. Chock de modsatte hjul. Hæve Silverado med et jackstik, så langsomt sænke den på jack stande. Fjern lug møtrikker og hjulet.

• Spray hele bremse forsamling med bremsedele renere for at fjerne støv og snavs. Placer en lavvandet beholder under forsamlingen til at fange resten. Indånd ikke bremsestøv i; Det indeholder materialer sundhedsfarlige.

• Fjerne caliper bevare bolte fra indersiden af skydelære med en topnøgle; en bolt er øverst og en nederst.

• Løft caliper off monteringsholderen og over rotoren. Suspendere caliper fra rammen af Silverado med et stykke ledning eller bungee ledningen til at forebygge stress at bremse gummislange.

• Skub de gamle indre og ydre bremseklodser ud af caliper. Placer en bremse caliper værktøj på caliper stempel og drej håndtaget med uret for at trække stemplet ind i caliper. Tilbage i håndtaget ud og fjerne værktøjet, når stemplet er trukket helt tilbage.

• Skub de nye bremseklodser på caliper. Fjerne caliper fra wire eller bungee ledning og placere caliper tilbage over rotoren og på monteringsbeslaget. Installere de fastholde bolte og spænd dem med en momentnøgle til 80 fod-pund på de front bremser eller 31 fod-pund på bagsiden.

• Udskifte hjulet og spænd lug møtrikkerne jævnt til 140 fod-pund med en momentnøgle. Gå videre til den næste hjul--aldrig erstatte bremser på kun ét hjul; Du skal erstatte både front eller begge bageste bremser på samme tid. Sænk køretøjet til jorden og kontrollere lug møtrik drejningsmoment indstilling igen.

Tips & advarsler

  • Med motoren off pumpe på bremsen for at gendanne pres at bremse linjer før kørsel Silverado.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com