Sådan konfigureres en opsætning af E-mail på en mobiltelefon til Yahoo Mail

November 15

Sådan konfigureres en opsætning af E-mail på en mobiltelefon til Yahoo Mail

At have adgang til e-mail overalt kan være vigtige i din linje af arbejde eller dit personlige liv. Yahoo er en e-mail-udbyder, der gør det nemt for dig at få adgang til din e-mail ud over computeren. Hvis du bruger Yahoo, er det nemt for dig at få adgang til dine e-mails på din telefon, så du kan tjekke din indbakke, sende e-mails og svare på beskeder på farten. Du konfigurerer din Yahoo e-mail på din mobiltelefon er let.

Instruktioner

• Gå til Yahoo Mail til mobil på mobile.yahoo.com/mail. Yahoo har et miniwebsted, der viser de funktioner af sin mobil mail. Vælg typen telefon du har - standard, Blackberry eller iPhone. Du vil lære om fordelene ved at konfigurere din mobiltelefon til Yahoo mail.

• Indtast dit telefonnummer på hjemmesiden. Ved at gøre dette, vil du modtage en SMS med et link til at få adgang til din e-mail på din telefon. Du kan også skrive "m.yahoo.com/mail" i din browser til at konfigurere din e-mail på din telefon. For at se, hvordan din e-mail ser på din mobiltelefon, skal du klikke på demo telefonen center venstre hjørne af hjemmesiden.

• Skriv dit Yahoo ID og adgangskode. Hvis du ikke har en Yahoo ID, oprette en på mail.yahoo.com. Din Yahoo-ID giver dig adgang til din mail-funktioner, ligesom du ville gøre på din computer. Sørg for at du har en aktiv konto. Hvis du ikke gør det, gå til mail.yahoo.com på at aktivere din konto.

• Få adgang til din e-mail ved at gå til din indbakke. Linket Indbakke på øverst i midten af skærmen bør afspejle i parentes antallet af ulæste e-mails du har. Dine beskeder vil indlæse på din skærm, og det vil se det samme og har samme format som adgang til dine e-mails på computeren.

• Sende, modtage og svare på beskeder ved hjælp af de samme trin du er fortrolig med, når adgang til dine e-mails fra din computer. For at sende mail, klik på "Skriv" i øverste højre hjørne af din mobile enhed. For at modtage mail, skal du klikke på knappen "Check", der tillader dig at genindlæse din skærm og få mail. For at svare, skal du klikke på den meddelelse, du vil svare og ramte "Svar." Administrere dine mapper ved at klikke på "Mapper" i øverste venstre hjørne af din skærm.

Tips & advarsler

  • Hvis du har en smartphone, som en Blackberry eller iPhone, vil du få forbedrede funktioner i forhold til bare at have en standard mobil med internetforbindelse.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com