Oplysninger på Projecters

August 9

Oplysninger på Projecters

Den seneste teknologiske udvikling har ført til tre hovedtyper af projektorer. Disse er Digital Light Processing (DLP), Liquid Crystal Display (LCD) og flydende krystaller på silicium (LCoS). Hver type projektor har fordele og ulemper, herunder pris og kvalitet.

Projektor teknologi

Enkelt DLP-chip projektorer vippe pixel mod lyskilde mange gange i sekundet. 3-chip DLP projektor opdeler lys i tre farver med en prisme. LCD projektorer bruger halvgennemsigtige spejle, der giver mulighed for rød, grøn og blå lys at passere igennem. LCD projektorer er ikke helt så lyse som DLP projektorer. LCoS projektorer bruger LCD-teknologi og pixel, der kan tændes og slukkes, hvilket giver et klarere lys end LCD projektorer.

Fordele og ulemper

Fordelene ved LCD projektorer er at de kan være konfigureret til mange anvendelser og kommer i en bred vifte af priser. Ulempen ved LCD projektorer er udseendet af linjer mellem pixel, der kan danne en skærm dør effekt. Ugifte-hak DLP projektorer har bedre kontrast end LCD projektorer. Single-chip projektorer har dog nogle kløft mellem pixelene. Tre chip DLP projektorer fjerne nogle problemer men kan koste over $15.000. LCoS tilbyder god billedkvalitet. Men disse projektorer kan koste over $15.000 så godt.

Trade-Offs

LED projektorer er lysere, mindre dyrt og fås i en bred vifte af størrelser. Med billig skærme er LED mulighed praktisk valg for klasseværelser og små forretningsmøder. Mens DLP-projektorer er dyrere, vil de generelt bevise overlegen på visning af video og billeder. LCoS projektorer leverer overlegen billedkvalitet. De er dog ikke så lyse som LED projektorer af med den samme størrelse lampe. Som markedet vokser for LCoS projektorer, prisen burde falde og kvalitet fortsætte med at forbedre.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com