Sådan antikke hjullejer

November 19

Sådan antikke hjullejer

Ægte antikke hjullejer var lavet af mørkt egetræ og normalt havde en messing montering på træ slutningen. Antikke hjullejer er naturligvis slidt, med Gruber i træ og rust eller slid på messing dele af lejet. Moderne hjullejer er fremstillet af rustfrit stål. Rustfrit stål er meget holdbare, men der er måder at give hjullejer, at alderen eller antik look.

Instruktioner

• Før du bliver, åbner windows for god ventilation og sætte en kemiske dampe maske. Sprede avis ned på en flad overflade bord så kuglelejer ikke roll off overfladen. Brug af kobber eller bronze farve spraymaling, maling af hjullejer. Ikke male hele lejet--bare sektioner--at give udseendet af rust eller bære. Spray på kobber eller bruge en blanding af guld og rødbrun spray til at ligne rust.

• Sat på plastik engangshandsker, derefter dyppe din finger i billig sort akrylmaling (den slags du finde i en dollar eller general butik) og gnid det over hjullejer. Før malingen tørrer helt, tør maling i stål i sektioner med en gammel klud til at give lejer og antik look.

• Begrave antikke hjullejer i snavs og lad dem blive i jorden for et par uger. Tage en haven hakke og grave i snavs omkring 1/2 fod. Placer hjullejer sammen i en pæn bunke så de ikke går tabt i snavs og dække med snavs. Mark de afsnit, hvor de er begravet med hvide klipper.

• Sandblæst antikke hjullejer til alder dem. Førstepladsen lejer i mellem en Carpenters bænk klemme. Sørg for at klemme er stram, så lejerne ikke flyve op og ramte du eller nogen andre i rummet i ansigtet.

• Sat på beskyttende eye briller før sandblæsning, så sandblæst i sektioner på lejerne til at give en slidt eller ridset udseende. Fjerne stål støv eller afskrab med en tack klud. Læg kuglelejerne på jorden inden for et begrænset område og sandblæst bærende bits, hvis de er for små til at være placeret mellem en arbejde bænken klemme.

• Brug ruster kemikalier, der findes på hjem forbedring butikker; sættetid lejerne i de kemikalier, efter fabrikantens anvisninger. Disse typer af kemikalier er ekstremt ætsende. Som et alternativ til skrappe kemikalier, spray en tåge af eddike fra en plast drikkedunk på lejerne. Drys bordsalt eller spray salt spray findes på maling fabrikanten eller metal arbejde butikker på lejerne og lad dem sidde i et par dage. Holde dug stål og tænd for at holde det fugtigt, indtil den ønskede resultater er opnået. Det endelige resultat skal være en orange-rød rust farve.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com