Tilslutte TV til video- og DVD

February 2

Tilslutte TV til video- og DVD

Tilslutte AV komponenter kan synes som en overvældende opgave på grund af utal af forskellige tilslutningsmuligheder. I virkeligheden er forbinder dine komponenter primært et spørgsmål om fastsættelse af den højeste kvalitet forbindelse valgmulighed anvendelig på begge enheder, som du vil oprette forbindelse og bruger det korrekte kabel til at forbinde dem. Den bedste kvalitetsforbindelse til DVD-afspillere er komponent-video. Den bedste kvalitetsforbindelse til videobåndoptagere er S-video. Hvis disse ikke er tilgængelige kan du også bruge et RCA composite video-kabel eller et koaksialkabel til at forbinde enhederne.

Instruktioner

VCR forbindelse

• Se bag på dit tv til en coaxial kabel tilsluttet til en antenne eller dit kabel udbyder boks. Hvis du finder et kabel, Fjern det fra bagsiden af dit fjernsyn og slutte det til "Antenne In"-stik på din Videobåndoptager. Dette vil tillade dig at optage video fra din antenne eller kabel til Videobåndoptageren. Hvis du ikke ønsker at optage video, kan du lade kabel tilsluttet til fjernsynet.

• Kigge efter en S-video-forbindelse på bagsiden af tv'et. S-video jackstik er runde stik med fire runde ben og et rektangulært hul i midten. Hvis du finder en på dit tv, kontrollere, om en anden på bagsiden af Videobåndoptageren. Hvis du har S-video-porte på dit tv og din VCR, sæt den ene ende af S-video kablet i porten på fjernsynet og anden enden ind i porten på Videobåndoptageren.

• Kigge efter en RCA composite video forbindelsen på dit tv. Dette er kun nødvendigt, hvis du ikke kan bruge et S-video-kabel. RCA videotilslutninger er rund gul donkrafte, normalt i en linje med en runde røde stik og en runde hvide stik. Kontroller, om en anden på bagsiden af Videobåndoptageren. Hvis du har video RCA-stik på dit tv og din VCR, Tilslut den ene ende af et RCA-kabel til stikket på fjernsynet og anden enden med stikket på Videobåndoptageren.

• Find de hvide og røde RCA-stik, der er tættest på S-video- eller RCA-stik, som du brugte til at forbinde din Videobåndoptager til dit tv på både Videobåndoptageren og TV'et. Tilslut de hvide RCA-stik på fjernsynet til den hvide RCA-stik på Videobåndoptageren ved hjælp af et RCA-kabel. Gøre det samme med det røde stik. Den sender lyden mellem Videomaskinen og dit tv.

• Tilslut et koaksialkabel i "Video Out" eller "Output" coaxial-stikket på bagsiden af Videobåndoptageren. Skrue stikket på plads. Tilslut anden enden af kablet i "VCR" eller "antenne"-forbindelse på bagsiden af dit fjernsyn og skru den på plads. Dette er kun nødvendigt, hvis dit tv og VCR ikke understøtter en S-video- eller RCA tilslutning. Det koaksiale kabel overfører lyd og video.

Tilslutning af DVD-afspilleren

• Find de komponent video tilslutninger på bagsiden af din DVD-afspiller. Komponent video forbindelser ligner RCA tilslutninger, men de er røde, blå og grøn i stedet for gul, rød og hvid. Kontroller, om komponent video tilslutninger på dit tv. Hvis dit tv og DVD-afspiller har komponent forbindelser, tilslutte hver jack i fjernsynet med dens tilsvarende farvede stikket på bagsiden af DVD-afspilleren ved hjælp af et komponentvideokabel eller et RCA-kabel.

• Find det gule RCA composite video tilslutning på bagsiden af DVD-afspilleren. Hvis du ikke var i stand til at gøre en komponent-videoforbindelsen, Tilslut den gule RCA-stik på bagsiden af DVD-afspilleren til et gult RCA-stik på bagsiden af tv. Hvis dit tv ikke har en tilgængelig RCA-stik, kan du tilslutte din DVD-afspiller til en "Video i" RCA-stik på bagsiden af Videobåndoptageren.

• Tilslut de røde og hvide RCA-stik på bagsiden af DVD-afspilleren til de røde og hvide RCA-stik på tv eller VCR der er tættest på gult RCA-stik eller røde, grønne og blå komponent-videostikket hvor du tilsluttet DVD-afspilleren.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com