Sådan tilsluttes en trådløs Router til en Computer med USB-trådløst Internet

January 27

Sådan tilsluttes en trådløs Router til en Computer med USB-trådløst Internet

Trådløst Internet gør det nemmere at tilslutte teknologi enheder i din husstand. Liste over enheder, der kan bruge et trådløst netværk kan omfatte flere desktops, laptops, printere, spilkonsoller og mobiltelefoner. Hvis du bruger en USB trådløs dongle på en computer, er det nemt at oprette en forbindelse mellem den trådløse router og computeren.

Instruktioner

1 Kontroller den trådløse routers signallys. Kontroller, at det udsender et Wi-Fi signal før de går til computeren. Der er normalt en statusindikatoren for trådløs radio. Test den trådløse router med en anden enhed, hvis det er muligt, og sørg for, at enheden kan oprette forbindelse uden problemer.

2 Kontroller den trådløse Internet dongle. Det bør have en blå eller grøn lys på hvis det fungerer korrekt og aktive.

3 Højreklik på "Oprette forbindelse til et netværk"-ikonet i systembakken. Vælg "Vis tilgængelige trådløse netværk." Skal der vises en liste med alle trådløse netværk inden for rækkevidde af det trådløse dongle.

4 Vælg SSID'EN for den netværksrouter. Klik på "Connect". Indtast adgangskoden netværk, hvis det er nødvendigt. Check "Wireless Network Connection" ikonet i systembakken at se, om computeren har forbindelse med succes.

5 Klik på "Start" og højreklik på "Min Computer". Vælg "Egenskaber." Gå til fanen "Computernavn" og kontrollere arbejdsgruppen. Hvis det er det samme som de andre enheder på netværket, er du færdig med router-forbindelse. Hvis det ikke er det samme, klik på "Rediger" og derefter skrive navnet på arbejdsgruppen i den tekstboks mærket "Workgroup." Klik på "Anvend", derefter "OK."

6 Gå til "Start" og derefter "My Network Places" at se andre computere på netværket. Åbn din internetbrowser hvis internetforbindelsen fungerer.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com