Hvordan til at genindlæse Windows XP uden at fjerne filer

May 23

Hvordan til at genindlæse Windows XP uden at fjerne filer

Over tid bliver det ofte nødvendigt at genindlæse din computers operativsystem. Systemet bliver kørt ned af beskadigede filer, virus og forladte eller ubrugte programmer. Dette kan forårsage computer crash, fastfryse eller ikke betjene visse programmer. Genindlæse operativsystemet vil afhjælpe disse problemer og gendanne din computer næsten den oprindelige hastighed. Dog er en ulempe at laver en komplet operativsystem eftersyn tabet af sagsakter, dokumenter, billeder og programmer, der er gemt på harddisken. Ved at følge nogle procedurer, dog kan du genindlæse Windows XP uden at fjerne vigtige filer.

Instruktioner

1 Luk alle programmer og vinduer på computeren. Åbne diskdrevet, og Indsæt cd'en med Windows XP eller system gendannelse. Klik på knappen "Start" og vælg "Genstart." Tryk på "Enter", når skærmen vises spørge, hvis du ønsker at starte computeren med cd'en. Tryk på "Enter" for at indtaste setup-tilstand.

2 Tryk på knappen "Esc" for at begynde en komplet geninstallation af Windows XP. Vælg "C:" drevet ved hjælp af piletasterne og tryk på "Enter". Tryk på knappen "C", når advarselsskærmen vises fortæller dig, at der allerede findes en kopi af Windows på C:-drevet.

3 Vælg "Efterlad det aktuelle filsystem intakt" ved hjælp af piletasterne. Tryk på tasten "/" til at slette de gamle Windows-mapper og oprette en ny mappe, hvor Windows gemmer alle dine nuværende filer. Skriv i "temp" når du bliver spurgt til dit navn. Tryk på "Enter" for at begynde processen med genpålæsning.

4 Klik på knappen "Start" og vælg "Denne Computer", når installationen er fuldført, og computeren har genstartet. Du vil have været automatisk logget ind som "temp." Dobbeltklik på "C: \" drev. Højreklik på skærmen og klik på "Ny" og vælg "Mappe". Navngiv mappen "restoredfiles" og klik på "OK".

5 Klik på mappen "Documents and Settings" placeret på venstre side af skærmen. Inde i denne mappe bliver sub mapper, der indeholder de gemte filer af alle computerens brugerkonti. Træk disse undermapper i mappen "Gamle filer", som du lige har oprettet. Luk vinduet, når du er færdig.

6 Klik på knappen "Start". Klik på "Control Panel" og vælger "Brugerkonti." Opret en brugerkonto, som ens svarer til de gamle brugerkonti med de samme navne og adgangskoder. Når du har oprettet kontiene, log på og slukker som hver bruger hen til aktivere kontiene. Når du er færdig, logge ind som "temp."

7 Klik på knappen "Start" og vælg "Alle programmer." Klik på "Tilbehør" og vælg "Kommandoprompt." Skriv "xcopy c:\restoredfiles*.*"c:\documents and settings"/s h/r/c" boksen kommandoprompt og tryk på "Enter". Alle de gamle filer vil blive gendannet til bruger regnskabet.

Tips & advarsler

  • Det er altid en god idé at oprette en back-up af dine filer og programmer. Ikke alene vil det redde dine filer, hvis noget går galt med Windows XP geninstallere, vil det også være en enorm tidsbesparer i tilfælde af en uventet systemnedbrud. Skrive filer til en skrivbar disk eller kopiere dem til en flash-drev med jævne mellemrum, så du altid har en opdateret sikkerhedskopi på side.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com