Sådan gendannes computeren med Windows Vista

August 12

Takket være den ordning genindføre værktøj, der er tilgængelig på Windows Vista, kan computerejere hovedsagelig gå tilbage i tiden med deres computere til at ophæve de ændringer, der er foretaget til de computere, der påvirkes negativt dem. Windows Vista vil periodisk og automatisk sæt gendannelsespunkter. Når du køre Systemgendannelse, kan du tage din computer tilbage til dens indstillinger på en af disse gendannelsespunkter. Det betyder, at hvis du får en virus eller malware eller andre uønskede ændringer på computeren, du kan fjerne det som om intet er hændt.

Instruktioner

1 Klik på knappen "Start".

2 Vælg menupunktet "Alle programmer".

3 Klik på menupunktet "Tilbehør".

4 Vælg punktet "System Tools", når den næste menu vises.

5 Klik på det ikon, der siger "Systemgendannelse." Et nyt vindue åbnes. Klik på "Fortsæt" i dette vindue.

6 Klik på alternativknappen ud for "Vælg et gendannelsespunkt" og vælg "Næste". Et nyt vindue vises med en liste af gendannelsespunkter. Hver gendannelsespunkt på listen omfatter oplysninger om dato og tidspunkt for punktet, som du kan gendanne din computer. Listen omfatter også en handling, der forekom på hver gendannelsespunkt, såsom "installerede opdateringer", eller "installeret ny software."

7 Vælg dato og klokkeslæt, du vil Vista hen til genindføre ordningen hen til ved at klikke på et af elementerne på listen. Klik på "Næste".

8 Vælg "Afslut". Når bekræftelsesskærmen vises og spørger dig, om du er sikker på du vil fortsætte, skal du vælge "Ja." Vista vil derefter gendanne computeren til sin tidligere tilstand.

Tips & advarsler

  • Være tålmodig som system gendanne programmet kører. Det kan tage flere minutter for Vista at genoprette computeren.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com