Hvad er HEMI magt?

April 23

HEMI magt er et resultat af energi produceret af HEMI motor, der bruger halvkugleformet forbrændingskamre til at maksimere strømeffektiviteten af stigende luftstrøm ind og ud af flaskerne. Oprindeligt masseproduceres af Chrysler Corporation for biler i 1951, er HEMI en V-8 motor, hvilket betyder, at motoren har otte forbrænding cylindre.

Historie

De første halvkugleformet motorer blev udarbejdet omkring starten af anden verdenskrig og blev udviklet til brug i kampvogne og fly. Først senere vil de blive udviklet til brug i biler.

Funktioner

Ventiler i forbrænding cylindre er canted, eller er placeret på en sådan måde at maksimere luft flow. Den måde at maksimere effektiviteten i disse ventiler er at sætte dem i en halv-kugle (eller halvkugleformet) design. Alle HEMI motorer er bygget denne måde, som giver mulighed for maksimal hestekræfter.

Sort

Da Chrysler designet første HEMI motorer for biler i 1951, udviklet flere andre bilproducenter motorer der anvendes den halvkugleformet design. Dodge og DeSoto, begge ejes af Chrysler, anvendes forskellige designs af halvkugleformet motorer på én gang eller anden. I 2002 lancerede Chrysler en helt ny version af HEMI, en 5.7-liters V-8 motor, der er mere kraftfuld end sine forgængere.

Betydning

Når de første halvkugleformet motorer ramte markedet i 1951, blev de mødt med vild begejstring. De store bilproducenter blev involveret i "hestekræfter krige", alle af dem forsøger at opbygge den mest kraftfulde motor. HEMI motor havde 180 hestekræfter, som dengang var meget højere end noget andet.

Fun Fact

HEMI motor blev omfavnet tidligt af bil racing verden. I 1965 sat en amerikaner ved navn Bob somre verden jord hastighedsrekord 409 MPH i en bil, der bruges 4 halvkugleformet motorer. Posten stadig står.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com