Hvordan man kan forhindre mennesker i at spionere på din mobiltelefon

October 15

Hvordan man kan forhindre mennesker i at spionere på din mobiltelefon

Besidde en celle foretage en opringning? Desværre, det er let for en anden person til at downloade spyware på det, gør det muligt for andre at overvåge din hver samtale (selv når telefonen er slukket), læse dine SMS-beskeder, se dine billeder, selv opsnappe fortrolige transmissioner af personlige data, såsom bank kontooplysninger. Heldigvis kan du forhindre folk fra udspionerer din mobiltelefon ved proaktivt at træffe sikkerhedsforanstaltninger, hvoraf de fleste er gratis.

Instruktioner

Hvordan man kan forhindre mennesker i at spionere på din mobiltelefon

• Password beskytte din mobiltelefon. Det er den letteste måde at beskytte en mobiltelefon. Ingen kan fysisk download spyware på det uden at kende adgangskoden.

• Aldrig låne din mobiltelefon til en fremmed. For sags skyld aldrig låne det til nogen du kender godt. Det tager kun et par minutter for nogen til at hente malware til din telefon.

• Ikke acceptere nogen forbindelser, du ikke bede om. Hvis du får en meddelelse fra en ekstern enhed forsøger at få adgang til din telefon, afvise forbindelsen.

• Ikke åbne vedhæftede filer, medmindre du har anmodet om dem. Spyware kan nemt downloades til din mobiltelefon fra en ekstern kilde hvis du åbner en vedhæftet fil. På samme måde kun hente data, såsom ringetoner, fra betroede websteder.

• Ikke fremsende fortrolige oplysninger (såsom kreditkorttransaktioner eller bankkontooplysninger) fra offentlig Wi-Fis (eller nogen form for offentlige trådløse netværk). Kyndige hackere kan opfange transmissioner fra sådanne offentlige hotspots, så spiller det sikkert og videregive fortrolige oplysninger fra en sikkerhedsaktiveret hjemmecomputer eller andre beskyttede computer.

• Hvis du misplace jeres celle foretage en opringning og en fremmed returnerer det, ikke bruge det til at overføre fortrolige oplysninger indtil efter en cellulær professional har tjekket det ud. (For en cellulær retsmedicinsk ekspert, se referencer.) Denne sikkerheds foranstaltning koster penge, men det er penge godt brugt til at beskytte dig selv. Efter alt, du ved ikke, hvad denne fremmede kunne har hentet på din mobiltelefon i løbet af den tid, det manglede.

Tips & advarsler

  • Hvis din mobiltelefon blinker uventet, slukke for den og tage det til en cellulær retsmedicinsk ekspert til at tjekke det for spyware.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com