Hvordan til at gøre et opkald på ATT telefonmøder

September 1

Hvordan til at gøre et opkald på ATT telefonmøder

Hvis du udfører en telefonkonference ved hjælp af AT & T og er tale med forskellige personer over telefonen, kan du til tider ønsker at tale med nogen ikke på telefonen eller sige noget om den samtale, du ikke ønsker folk spiste i konferenceopkaldet at høre. Der er en nem løsning til dette--kan du blot slå din linje på opkaldet. Dette blokerer alle transmission fra din linje til de andre linjer.

Instruktioner

• Tryk på knappen "Mute" på telefonen. Mute-knappen varierer i sin nøjagtige placering på forskellige telefoner, men alle moderne telefoner har denne knap et sted. For nogle specifikke AT & T telefoner, skal du trykke på den "*" knappen efterfulgt af "6" til at slå en enkelt linje. Tryk på "##" Hvis du vil slå alle linjer.

• Kigge efter en red light vises på telefonen. Dette betyder typisk, mute er aktiv. Kan du sige noget i opfordringen til at se om de andre personer på konferenceopkaldet kan her du. Mute-knapper er kendt for at mislykkes lejlighedsvis, eller du kan ikke har trykket på knappen hårdt nok, så du ønsker at gøre sikker på det er aktiv.

• Tryk på knappen "Mute" igen for at slå lyd til opkaldet. Det røde lys blinker ud når opkaldet har forladt den lydløs tilstand. Du igen kan tale i telefonen, og personer på anden enden af linjen vil være i stand til at høre dig. For nogle AT & T telefoner pressen "*" derefter "7" til at slå en enkelt linje, eller "99" til at slå alle linjer.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com