Eagle Sporty 50 Scooter specifikationer

June 13

Eagle Sporty 50 Scooter specifikationer

Eagle Sporty scooteren er en kinesisk-fremstillet, let og billig scooter, egnet til at forhandle boulevarder og back-stræder af et centrum. Dens lav specifikation motor betyder, at det er kun i stand til at nå en maksimal hastighed på ca 40 km/h, men dette bør være nok zip for transport inden for byens grænser.

Motor Specs

Eagle Sporty 50 scooter besidder en fire-takts, 49,6-cc motor. Motoren er single-cylinder og kraft luftkølet. Scooteren bruger en kondensator udledning Tændingssystem med en elektrisk kickstart. Motoren er presset-smøres og bruger en 12V 7Ah batteri.

Pauser og Gearing

Eagle Sporty 50 bruger en automatisk gearing system og har front hydraulisk ABS-skivebremser og mekaniske tromlebremser bag.

Transmission og Suspension

Eagle Sporty 50 bruger en tør, automatiske, koblingsfrit, centrifugal bælte drevet kontinuerligt variabel transmission. Derudover besidder det en twin inverteret hydraulisk front suspension og enkelt justerbar baghjulsophæng chok.

Dæk Specs

Alle dæk i Eagle Sporty 50 besidder aluminiumslegering fælge med sport dæk. De forreste og bageste dæk har en 3,5 x 10 i slidbanen.

Brændstofkapacitet og økonomi

Eagle Sporty 50 har en kapacitet på 1,5 gallon, og en brændstoføkonomi på op til 100 miles pr gallon.

Dimensioner

Eagle Sporty 50 har en længde af 71.5 inches, en bredde på 26,6 inches og en højde på 40.7 inches. Det besidder en akselafstand af 51,2 inches, en sædehøjde på 29 inches og en minimum frihøjde på 3,9 inches.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com