Hvad er MMS og Tethering?

February 9

Hvad er MMS og Tethering?

Hvis du leder over funktioner eller specifikationer af en telefon, kan alle de terminologi og detaljer blive forvirrende, forlader du spekulerer på, om noget lignende "MMS" eller "tethering" vigtigt nok for dig at bekymre sig om. Hverken disse funktioner er fornødenheder, men de er fine ekstra funktioner af mange smartphones på dataplaner. Hvis du er på udkig efter bedre sms'e funktioner og mobile internetadgang, kan de være lige, hvad du ønsker.

MMS

"MMS" står for MMS-tjenesten, og det henviser til en celle telefonens evne til at sende og modtage SMS-beskeder, har medierne vedhæftede filer, billeder eller videoer. Med MMS support, kan du sende billeder, du tager med telefonens kamera eller endda lydklip til andre telefoner, og normalt de vil modtage dem i et par sekunder eller minutter. Du kan finde ud af, hvis telefonen understøtter MMS tekster ved at kontrollere den dokumentation, som bør også give dig retninger for at bruge denne funktion.

Tøjring

Mange telefoner har adgang til internettet via deres netværk, og udtrykket "tethering" refererer til en telefonens evne til at udvide denne internetadgang til en eller flere andre enheder. Når folk bruger dette ord, betyde de normalt, at levere Internet via en USB ledning, at tillade en laptop eller PC for at få online ved hjælp af telefonen. Tøjring kan undertiden også henvise til at give adgang til internettet via en Wi-Fi netværk, samme måde som en trådløs router virker. Ikke alle telefoner, der har adgang til Internet via 3G eller 4G-net er i stand til at tethering; nogle producenter omfatte ikke evnen og nogle luftfartsselskaber vil endda deaktivere den.

Noter

Forskellige telefoner kan have meget forskellige kapaciteter, så nogle kan støtte både MMS og tethering, mens andre har kun én eller ingen af delene. Selv hvis din telefon understøtter disse funktioner, for at bruge dem skal de specielt være en del af din cellulære plan; de vil være ubrugelig ellers. Også, selv med en telefon, der kan bruge MMS, hvis du sender en MMS tekst til en person, der ikke har MMS funktionen selv, de vil ikke modtage varen du sendte.

Advarsler

At sende MMS tekster og tøjring til andre enheder bruger data ud af din mobiltelefon plan, så du kan påløbe yderligere omkostninger, hvis du går over din grænse. De fleste luftfartsselskaber giver dig muligheder for at overvåge dit dataforbrug, ved hjælp af apps på din telefon eller din konto del af deres hjemmeside, så kan du forhøre dig hos din udbyders supportafdeling til at se, hvad dine muligheder er. Hvis du vælger at oprette et trådløst netværk ved hjælp af telefonen, skal du oprette et sikkert netværk; ellers kan alle tilslutte og bruge din telefon til at komme online. Hvis du har et valg, Vælg WPA2 sikkerhed, da det er overlegen i forhold til WPA eller WEP.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com