Løn række for en Automotive kollision tekniker

July 7

Automotive kollision teknikere arbejder på køretøjer beskadiget ved ulykker. Deres job er at reparere køretøjet, så det fungerer og ser ud som den gjorde før ulykken.

Disse teknikere er ansat i en bred vifte af indstillinger, herunder Bilforhandlere, privat butikker, flåden garager (såsom buslinjer og trucking virksomheder), lokale mekanikere garager og kæde-baserede værksted.

Deres lønninger kan variere meget afhængigt af erfaring, uddannelse, placering og arbejdsbyrde. Nogle erfarne teknikere kan tjene en incitamentsbonus for antallet af arbejdspladser de fuldfører pr. uge ud over en timeløn.

Funktion

Automotive kollision teknikere er uddannet på erhvervsskoler, der specialiserer sig i auto reparation og kollision reparation. Deres job er at reparere køretøjer beskadiget i sammenstød og ulykker.

Beskæftigelse

Kollision teknikere er ansat i et bredt område af steder og virksomheder. De kan være ansat af en privat værksted, eller de kan vælge at arbejde for en virksomhed, der administrerer en flåde af busser og lastbiler.

Andre teknikere kan vælge at arbejde for Bilforhandlere eller virksomheder, der specialiserer sig i kollision reparation.

Lønniveauer

Afhængigt af placering, efterspørgsel og type af virksomhed, kan automotive kollision teknikere gøre overalt fra $10 til $29 pr. time, ifølge den amerikanske Bureau of Labor.

Den gennemsnitlige løn for disse teknikere er omkring $16.22 en time, ifølge Bureau of Labor. Dette tal er hentet fra en folketælling på lønninger i maj 2006.

Andre fordele

Mange automotive kollision teknikere tjene incitamentsaflønning baseret på antallet arbejdspladser de fuldfører pr. uge. Dette incitament sats kan variere meget fra arbejdsgiver til arbejdsgiver, og nogle teknikere kan være nødvendigt at arbejde nætter og weekender at fuldføre en arbejdsbyrde på en garage.

Nogle arbejdsgivere tilbyder sundhedsmæssige fordele ud over hver time og incitamentsaflønning.

Potentielle

Automotive kollision teknikere, der får den rette uddannelse kan starte som shop hjælpere, tjener langt mindre end erfarne arbejdstagere i den samme garage.

Som de arbejde og blive dygtigere, er der mulighed for at gå videre og gå op til en fuld tekniker. Når et fuldgyldigt kollision tekniker, indkomst kan øge overalt fra 30 procent til 60 procent fra af en hjælper.

Erfarne teknikere kan være berettiget for incitamentsaflønning, højere betalende holdninger eller flere chancer for at arbejde på lukrative reparation kontrakter.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com