Sådan slette historien om min DirecTV optagelse Program

May 10

Sådan slette historien om min DirecTV optagelse Program

DirecTV satellit-modtagere gemme en detaljeret historie på den interne harddisk programmer registreres systemets DVR. Historien er designet til at hjælpe kunder med at holde styr på deres optagelser mens overvågningen hvad deres børn programmering og ser. Hver post forbliver i historien for omkring en måned før varerne frafald. Sletning af opdateringshistorikken straks kræver en fuldstændig nulstilling af modtagerboksen, så gå videre med forsigtighed.

Instruktioner

• Tænd for DirecTV receiver og tv.

• Tryk "Menu"-knappen på DirecTV remote, skal du bruge tasten "ned pilen" fremhæve "Børnesikring, favoritter og Setup", og tryk på knappen "Vælg".

• Fremhæv og vælg "System Setup."

• Bruge tasten "ned-"pil for at vælge "Reset," derefter fremhæve og vælge "Nulstil alt." Modtageren vil vise en besked på tv'et beder dig om at bekræfte en fuldstændig nulstilling til fabriksindstillingerne.

• Tryk på knappen "Vælg" en sidste gang for at nulstille modtageren til de oprindelige indstillinger, som vil slette optagelse historie samt alle registrerede programmer.

Tips & advarsler

  • Optagelse historien vil aflevere automatisk dag efter 25-30 dage, afhængigt af om oversigtsemnet er en programmeret optagelse eller pay-per-view.
  • Følgende fremgangsmåde vil feje ren hele harddisken i DirecTV DVR, sletning af alle foretrukne indstillinger sammen med indspilninger og programmer.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com