Kan en bil køre uden en generator?

August 7

En generator er en integrerende komponent til driften af et køretøjs motor. Generatoren tager strøm fra køretøjets batteri og leverer strøm til den serpentine bælte til at dreje motoren, og køretøjet ikke kan fungere uden en sund generatoren.

Beskrivelse

Generatoren er en metal enhed, ofte sølv i farve og forbundet til bilens drivrem. Det har flere terminaler, som tilsluttes bilens afgiftssystem, en indre snoede, omsætning ventilationsåbninger på enten side og en drive trisse den ene ende. Dets hårdt cover er holdt af bolte og kan fjernes.

Fiasko

Typisk, en generator vil stoppe med at arbejde med ringe eller ingen advarsel. Dette problem vil ofte medføre bilens batteri lys til at komme på, fører driver til at tro, hans batteri er død. En generator kan testes med et voltmeter til at bestemme, hvis det mislykkedes. Hvis det er tilfældet, vil det skulle udskiftes.

Udskiftning

Udskiftning din generator er en relativt enkel, men tidskrævende job. Det kan gøres ved glider drivrem ud på generatoren REMSKIVE, unbolting generatoren slukke motoren og sætte en ny i stedet.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com