Der grundlagde Chevrolet?

October 27

Der grundlagde Chevrolet?

Schweizisk-fransk cykel mekaniker og auto racer Louis Chevrolet og William Durant, en amerikansk iværksætter og grundlægger af General Motors, grundlagt af Chevrolet bil i 1911. Mens en fremragende ingeniør, Chevrolet besad marginale købmandsskab og tabt betydelige penge i hans venture. Endnu, da Chevrolet blev erhvervet af General Motors i 1917, det blev en af USAs mest succesrige bil selskaber i det 20.

Historie

Chevrolet voksede op i Bourgogne-regionen af Frankrig og arbejdede på flere auto produktionsvirksomheder før flytter til New York for at indtaste road-racing konkurrencer. Af teaming med Durant, der blev tvunget ud af GM i 1910 og ønskede at genopbygge sit omdømme, fundet Chevrolet en forretningsmand vidende i mekanik at etablere produktion.

Betydning

Chevrolet automobile blev signatur marque af General Motors, den største automaker i verden i næsten 100 år.

Funktion

Chevrolet er stadig markedsføres som en midten størrelse og kompakte passager køretøj prissat for at tiltrække middelklasse-forbruger.

Typer

Chevy tilbydes i sin historie pickup truck, lastbil-baserede forstæder passager køretøj, Mid-Size Bel Air, Impala og Malibu, den kompakte Corvair og Vega, Camaro og panel varevogne.

Funktioner

Chevrolets første bil i 1912 var $2.150, seks-cylindret tourer, der fremhævede en modvægt krumtapakslen, et gulvmonteret gearskifte og en nødbremse, placeret under instrumentbrættet.

Effekter

Louis Chevrolet kapitaliseres aldrig på sin virksomheds succes efter forlader virksomheden i 1914 i uenighed med Durant, men Durant høstet fordele af Chevrolets teknisk dygtighed.

Fun Fact

For at ære sin navnebror grundlægger, søn af en urmager, Chevrolet lancerede i 2007 "Frontenac" ur kollektion, opkaldt efter race bil virksomheden blev grundlagt af Louis Chevrolet.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com