Hvordan man løser bremse støj, vibrationer & hårdheden på en 2003 Impala

June 14

Chevrolet Impala er en populær fuld størrelse familie sedan, der har længe været en grundpille i Chevrolet model lineup. Først indført i 1958, var Impala utroligt populære gennem til den tidlige 80 'er. Voksende forbrugerpræferencer for mindre, mere brændstofeffektive køretøjer forårsaget seponering af Impala model i 1986. En sporty version af Impala genopstod kort fra 1994 gennem 1996, men undlod at konkurrere effektivt med tilsvarende import. I 2000 indførte igen Chevrolet Impala, og de langt bedre design fanget igen på med forbrugerne. I 2003 havde skivebremser på alle hjul, og Impala ejere kan redde sig forværring og penge ved at lære at foretage fejlfinding af bremserne, selv.

Instruktioner

• Bestemme, hvilken type af bremse støj. Bremse sladre er ofte et resultat af hårde bremseklodser eller forurening på pad overflade. Helbredelsesmetoder omfatter rengøring bremser, installere støj reduktion shims på ryggen af puderne og bruger puder med blødere foring materiale. Hvis du hører en slibning støj, er det sandsynligt, at en eller flere af bremseklodserne er slidte, eller pad foring er adskilt fra fladen. Støj kan også angive, at et fremmed objekt er fanget i puden foring. Et højt hamrende ledsaget af vibrationer kan angive at bremse rotoren alvorligt er skæv eller revnet. For nogen af disse betingelser, bremserne skal inspiceres umiddelbart og defekte komponenter udskiftes.

• Fastslå arten af bremse vibrationer. En stærk, lav frekvens pulsering eller vibrationer, der opstår kun når bremserne anvendes kan være resultatet af en skæv, revnede eller fejljusteret disk, eller en ud-af-runde tromlen. Løsningen er at erstatte den defekte del. Hvis vibrationer er til stede, selv når bremserne anvendes ikke, og forværres betydeligt, når bremserne anvendes, kan det indikere et dårligt slidt hjul leje eller et dårligt fejljusteret hjul. Reparationer omfatter omlaegning hjul, og inspektion og vedligeholdelse af hjullejer.

• Evaluere bremse hårdheden. Sensationsprægede bremser er ofte forårsaget af snavs eller forurening på pad overflader, og dette kan fjernes med en god rengøring. Hvis kun ét hjul sensationsprægede, kan det skyldes et problem med bremsen doserings ventil, hvor sagen ventilen skal betjenes.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com