Zenith Universal TV fjernbetjening instruktioner

October 6

Zenith fremstiller en bred vifte af universelle fjernbetjeninger til TV, DVD, DVR og spilkonsoller. Hvis du har mistet eller brudt din TV-fjernbetjening eller er trætte af beskæftiger sig med et væld af forskellige fjernbetjeninger, kan en Zenith universalfjernbetjening erstatte en eller flere andre. Et par tips kan få dig op og køre med din Zenith remote.

Installere batterierne

Fjernbetjeningen Zenith kode Saver funktion vil bevare koder for alle enheder fjernbetjeningen er programmeret til at fungere. Batterierne skal ændres før helt død; ændringen skal udføres inden for 90 sekunder uden at trykke på nogen knapper. For at skifte batterier, skal du trykke på fanen på batteridækslet. Fjern låget og gamle batterier. Placere nye batterier i fjernbetjeningen, matchende op den "+" og "-" symbolerne.

Programmering koder

Fjernbetjeningen skal være programmeret med koden til dit tv og andre enheder. Find koden for tv. Dette tal vil være i den fjernbetjening manual eller hjemmesiden. Manuelt Tænd for fjernsynet ved hjælp af sin "Power" knappen. Hold "PRG" knappen, indtil Indikatorlampen lyser op; Tryk på knappen TV. (På ældre fjernbetjeninger, hold "TV," eller tryk på "TV" og hold derefter "Enter" og "0" i fire sekunder). Indtast koden på den fjernbetjening taltastatur. Hvis koden er indtastet korrekt, kan fjernsynet nu kontrolleres af fjernbetjeningen. Denne proces kan gentages for at finde koder til andre enheder.

At finde koder

Hvis du ikke kan finde en kode, der virker, kan din fjernbetjening finde selve koden. For at gøre dette, vende på den enhed, du ønsker at finde koden for. Tryk på og hold tilsvarende tast på fjernbetjeningen. Når indikatoren LED lys, slip knappen og tryk på "Power"-knappen på fjernbetjeningen. Holde trykke på "Power"-knappen, indtil enheden reagerer. Når enheden slukker, skal du trykke på "Mute"-knappen på fjernbetjeningen for at gemme denne kode.

At identificere koder

Nedskrive koderne for de enheder, der styres af fjernbetjeningen Zenith. For at finde en kode du ikke har skrevet ned, tryk og hold knappen for den ønskede enhed indtil Indikatorlampen lyser. Tryk på knappen igen for at aktivere kode ID tilstand. Tryk på fjernbetjeningens cifferknapperne, indtil indikatorlampen slukkes. Skrive ned til den sidste du trykkede på. Gentag proceduren to gange mere. Din kode er nu sikret mod utilsigtet tab eller sletning.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com