Instruktioner til Artcoustic OCTO

January 20

Artcoustic, et selskab ud af Danmark, gør hjemme- og højttaler-systemer, der er designet til at give høj lydkvalitet samt et kunstnerisk erklæring. Artcoustic OCTO IR repeater system er en serie af infrarøde repeatere, som du kan oprette forbindelse til de forskellige enheder, du har tilsluttet dit højttalersystem. Dette vil tillade dig at styre lyden for hver af enhederne med deres respektive fjernbetjeninger uden at behøve at være inden for rækkevidde af modtageren.

Instruktioner

• Slå Artcoustic-modtager og de enheder, du ønsker at forbinde til OCTO. Tilsluttes "IR"-porten på bagsiden af Artcoustic modtager modulet repeater. Tilslut strømkablet til modulet repeater "Magt i" port og forbinde den modsatte ende af dette kabel til en åben og arbejder strømkilde.

• Montere repeater modulet til en overflade i nærheden af audiomodtageren ved hjælp af en boremaskine og monteringsskruer. Tilslut den infrarøde modtager til "Modtageren" indgangen på modulet repeater. Flytte denne receiver til en placering over audiomodtageren hvor det ikke er blokeret af nogen objekter.

• Tilslut den første emitter til en af "Audio Out" portene på den første enhed, som du vil oprette forbindelse til systemet. Køre den modsatte ende af denne emitter på forsiden af enheden. Fjern den beskyttende opbakning på emittent og placere den klistrede side op på indretning i stilling foran den infrarøde modtager på enheden.

• Gentag trin 3 for at forbinde alle udledere til de enheder, du vil bruge med systemet. Du kan tilslutte op til otte særskilte enheder til OCTO-system. Når de er alle forbundet, tænde enhederne og din Artcoustic modtager.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com