Forskellen mellem sammensatte & HDMI kabler

June 3

Forskellen mellem sammensatte & HDMI kabler

Moderne underholdningssystem består af mange enheder som tv, stereoanlæg, DVD, VCR spillere, videokameraer og videospil udstyr. Kabler bruges til at forbinde enhederne sammen. To almindelige typer af kabler er sammensat og high-definition multimedia interface (HDMI).

Komposit kabler

Videosignaler overføre to typer af oplysninger, luminans og krominans. Luminans er det signal, som bærer lysstyrke og kontrast oplysninger, mens krominans er den farve signal, der bærer farvetone og mætning oplysninger. Komposit kabler kombinere de to signaler sammen til én analog signal til transmission fra outputenhed som en Videobåndoptager til input-enhed som tv.

HDMI-kabler

Kombination eller graduering af de to video signaler til transmission via composite-kabel kræver signal at være demodulerede på den modtagende ende. Processen med modulerende og ensrette signalet kan føre til signalforringelse og dårligere billedkvalitet. Da HDMI kabler bære digitale signaler, fjerne de behovet for graduering, dermed forbedre signalkvaliteten. Desuden, i modsætning til sammensatte kabler bære HDMI-kabler ikke kun videosignaler, men lyd signaler samt.

Composite-kabel bruger

Komposit kabler er ofte kombineret med stereo audio kabler til at danne en RCA stil stik. Det gule stik er til video og røde og de hvide stik er til lyd. Disse typer af kabel kan bruges til at forbinde VCRs, camcorders og video gaming systemer til hinanden samt til et fjernsyn.

HDMI-kabel bruger

Mens HDMI-kabler bruges til at forbinde VCRs, camcorders og video gaming systemer til fjernsyn, kan de også tilslutte mange andre elektroniske enheder samt audio-udstyr. Derudover kan ét HDMI-kabel erstatte op til 11 forskellige analoge kabler. En ekstra feature af HDMI-kablet er, at det giver de tilsluttede enheder til at udveksle oplysninger om indstillinger for at maksimere audio og video kvalitet uden at brugeren skal ændre menupunkter på hver enhed.

Valg af kabler

Mere og mere hjem underholdning elektronik er digital. Da HDMI kabler optimere system kvalitet og mange elektroniske fabrikanter har vedtaget HDMI-standarden, vil brug af HDMI-kabler fortsat stige. Som HDMI udvikler sig, så gør de produkter, der støtter grænsefladen. Men nyere versioner er bagud kompatibel og designet til at arbejde med enheder, der bruger ældre HDMI-versioner. Når du vælger HDMI-kabler, kontroller for at sikre, at kablerne understøtter HDMI produktversioner. Standard kabler, også kendt som kategori 1, arbejde med en 720p/1080i signal eller hastigheder op til 75MHz / 2.25Gbps. Høj hastighed kabler, også kendt som kategori 2, arbejde med 1080p signaler, eller hastigheder op til 340MHz / 10.2Gbps.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com